Autor
Uzyskaj wsparcie techniczne Informacje o pliku
- Wysłano: 31 lip 2009 10:52
- Uaktualniono: 31 lip 2009 10:52
- Rozmiar pliku: 243,68 KB
- Wyświetleń: 1203
- Pobrań: 475
- Stopień spolszczenia: 96-99%
Pobierz IP.Board 2.3.6
1 głosów
Spolszczenie do najnowszej stabilnej wersji forum z serii 2.3.x. napisane przez Msb oraz DawPiego - aktualizacje, poprawki, tłumaczenia.
Z racji stanu offline forum Msb przenoszę tutaj ten plik. W razie jakichkolwiek obiekcji proszę pisać. Chcę udzielać supportu dla tego pliku, co na forum Msb nie jest możliwe z racji, tego, że jest włączony tryb tylko do odczytu.
Instalacja spolszczenia
Z racji stanu offline forum Msb przenoszę tutaj ten plik. W razie jakichkolwiek obiekcji proszę pisać. Chcę udzielać supportu dla tego pliku, co na forum Msb nie jest możliwe z racji, tego, że jest włączony tryb tylko do odczytu.
Instalacja spolszczenia
- Automatyczna
Przejdź do:
ACP > LOOK & FEEL > Languages > Import a Language >> Import an XML language file
Wskaż plik o nazwie ipb_language.xml.gz znajdujący się w pobranej paczce i naciśnij button Import XML Language Set - rozpocznie się proces dodawania nowego języka.
- Ręczna
W pobranej paczce znajduje się folder php/ a w nim dwa:
- iso-8859-2
- utf-8
- iso-8859-2
Witam. Mam problem z tym plikiem spolszczenia. Mianowicie po jego wgraniu na forum zmienia sie tekst , ale nie wiem jakim cudem zmienia kodowanie domyslne strony na zachodni iso 8859-1, po recznym wybraniu na 8859-2 wszystko jest jak nalezy. Jest jakas opcja wymuszenia ustawienia domyslnego kodowania na 8859-2?
Zainstalowałem poprawnie i zamiast polskich znaków widać "?". Co mam zrobić?
Pliki, którymi możesz być zainteresowany...
- 408 Wszystkich plików
- 19 Wszystkich kategorii
- 57 Liczba dodających
- 38681 Suma pobrań
- Black_team_icons Najnowszy plik
- Duke Najnowszy autor
użytkowników aktywnych (w ciągu ostatnich 1 minut)
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych