Da radę stworzyć taką modyfikację?
[WYKONANE] Wyszukiwanie wg ikonki tematu
Rozpoczęty przez swist, 01 gru 2008 17:15
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 01 grudzień 2008 - 17:24
Radę da. Dlaczego nie. To 'tylko' ikonka, a więc pewnie jakiś wpis w bazie danych.
Kwestia jak to zrobić i przez kogo.
Kwestia jak to zrobić i przez kogo.
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 01 grudzień 2008 - 17:56
Niby kto jeszcze? Nie uważam by szukanie po jakiś buźkach czy wykrzyknikach miało w czymkolwiek pomagać.
Poza tym nie wiem jakie szukanie - w dziale, w wyszukiwarce etc.? No nic nie wiem.
Ale wiem, że dział propozycji nowych modów to nie ten ;-)
Poza tym nie wiem jakie szukanie - w dziale, w wyszukiwarce etc.? No nic nie wiem.
Napisano 01 grudzień 2008 - 18:03
Zawsze można dodać własne ikonki, które mogą symbolizować określony typ tematu czy coś... Jeśli chcesz to przenieś ten temat do odpowiedniego działu. Myślałem, aby takie coś znajdowało się w opcjach wyszukiwarki, po prostu pokazanie tematów z odpowiednią ikonką (link czy button), wyszukiwanie spośród tych tematów już niekoniecznie.
Napisano 01 grudzień 2008 - 18:12
Napisano 01 grudzień 2008 - 18:16
To ja mam takie pytanie: nie wygodniej by było zrobić to na zasadzie sortowania po prefiksach? Czyli na dole działu ikonki do wyboru i pokazywane by było tematy z tą ikonką, ewentualnie te układane jako pierwsze?
Napisano 01 grudzień 2008 - 18:28
Może i wygodniej, ale temat traktuje o sortowaniu wg ikonek. 
Sortowanie po tagach kiedyś robiłem dla klienta. Jest obecny na forum to jeśli zechce to napisze czy wszystko działało ok.
Sortowanie po tagach kiedyś robiłem dla klienta. Jest obecny na forum to jeśli zechce to napisze czy wszystko działało ok.
Napisano 02 grudzień 2008 - 14:03
Informacja:
Modyfikacja napisana.
Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.
Temat zamykam, w razie problemów/pytań itd. odnośnie modyfikacji proszę skorzystać z tematu związanego z daną modyfikacją.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty