Upgrade forum do wersji IP.Board 3.0.0! :)
Rozpoczęty przez DawPi, 23 cze 2009 23:23
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 czerwiec 2009 - 23:23
Witam,
właśnie wykonałem upgrade forum oraz dodatków do pierwszej stabilnej wersji IP.Board 3.0.0.
Pliki spolszczenia są w przygotowaniu i głównie od waszej aktywności w wynajdywaniu błędów zależy czas jego wydania. Jeszcze nie ustaliliśmy dokładnie czy zostanie wydane w formie plików .php czy już prawidłowo, czyli w formie pliku .xml. Rozmowy trwają. Prosimy w tej kwestii o cierpliwość.
Pozdrawiamy,
administracja forum.invisionize.pl
właśnie wykonałem upgrade forum oraz dodatków do pierwszej stabilnej wersji IP.Board 3.0.0.
Pliki spolszczenia są w przygotowaniu i głównie od waszej aktywności w wynajdywaniu błędów zależy czas jego wydania. Jeszcze nie ustaliliśmy dokładnie czy zostanie wydane w formie plików .php czy już prawidłowo, czyli w formie pliku .xml. Rozmowy trwają. Prosimy w tej kwestii o cierpliwość.
Pozdrawiamy,
administracja forum.invisionize.pl
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 23 czerwiec 2009 - 23:31
Użytkownik Wareczek dnia 23 czerwiec 2009 - 23:29 napisał
Zabrzmiało jakbyś jakieś pertraktacje z porywaczami przeprowadzał 
No jednak rozmowy trwają nadal bo tego ot tak się nie przeniesie do ACP w parę dni, więc może do 3.0.0 jeszcze w formie plików.
Napisano 24 czerwiec 2009 - 08:38
Nie jest wolne, wytłumaczenie wolnego działanie tego forum jest proste: otóż firma dhosting stawia nowe serwery bazodanowe i przenosi bazy użytkowników na nowe maszyny (sukcesywnie) co powoduje wzmożony ruch na serwerach a co za tym idzie wolniejsze ich działanie. Pod koniec czerwca skończą przenosiny i wszystko będzie "śmigać", że aż miło
Oto komunikat od dhosting:
Oto komunikat od dhosting:
Cytat
Migracja serwerów bazodanowych MySQL na dedykowane platformy ma na celu podwyższenie jakości oferowanych przez nas usług.
Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl
Napisano 24 czerwiec 2009 - 10:48
Dokładnie tak. Nie zauważyłem nawet małego zwolnienia forum ani razu, a przyznam, że bywam na tym forum dość często.
Napisano 24 czerwiec 2009 - 11:33
Użytkownik Bartek dnia 24 czerwiec 2009 - 11:30 napisał
Przy okazji chciałem zaznaczyć, że zapomniałeś zmienić logo forum
.
Zmienione. Dzięki.
Napisano 24 czerwiec 2009 - 11:44
CTRL+R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych