Witam mam taki problem żaden z urzytkowników nie może wejść do swojej skrzynki Pw jak na nią kliknie to wyskakuje IPS Driver Error
There appears to be an error with the database.
You can try to refresh the page by clicking here
Nie wiem co się stało ale chciałem zaznaczyć że dzisiaj zainstalowałem modyfikacje (T23) Group Format 1.1 Nie wiem czy to może być przyczyną zaznaczam że modyfikacja działa prawidłowo .Ja mogę to naprawić ???
ROZWIĄZANY: IPS Driver Error w Panelu PW
Rozpoczęty przez tomala25, 30 cze 2009 20:32
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 czerwiec 2009 - 21:41
Użytkownik tomala25 dnia 30 czerwiec 2009 - 20:32 napisał
Witam mam taki problem żaden z urzytkowników nie może wejść do swojej skrzynki Pw jak na nią kliknie to wyskakuje IPS Driver Error
Nie wiem co się stało ale chciałem zaznaczyć że dzisiaj zainstalowałem modyfikacje (T23) Group Format 1.1 Nie wiem czy to może być przyczyną zaznaczam że modyfikacja działa prawidłowo .Ja mogę to naprawić ???
Acha i jeszcze jedno zaówarzyłem że można odebrać wiadomość np przez mój asystent ale ogólnie w wykaz wiadomości wszystkich nie
Czy nie lepiej byłoby, zamiast tępić zło, szerzyć dobro?
Napisano 30 czerwiec 2009 - 21:45
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 30 czerwiec 2009 - 22:42
Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.
Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty