jak zapewne wszyscy wiedzą każde forum powinno mieć moderatora(ów). Są to osoby pomagające administratorowi zarządzać forum, być z nim stale w kontakcie, pisać nowe tematy na forum ( tylko nie w stylu: co dziś jadłeś, jaka jest pogoda u ciebie itd ).
Forum jest 'nowe', potrzeba trochę ruchu na forum, w postaci czy to tutoriali czy niesienia pomocy, czy po prostu bycia reprezentantem tego forum.
Jeśli czujesz się na siłach sprostać temu zadaniu, masz trochę wolnego czasu by nam pomóc wspólnymi siłami budować pozycję i prestiż tego forum to skontaktuj się ze mną - czy to przez napisanie swojego zgłoszenia w tym temacie lub na PM.
Wymagania:
- pojęcie o IP.Board ( funkcje, zarządzanie, zmiany w skinie, plikach ( nie wymagane ) )
- trochę wolnego czasu
- chęci

- znajomość PHP, CSS, XHTML
- prowadzenie własnego forum ( stałe rozwijanie swoich umiejętności )
********************INFORMACJE DO DRUGIEJ TURY Z DNIA 29 X 2009r.********************
Bardzo proszę o zgłaszanie się tylko osób którym się nie tylko 'wydaje', że chcą i potrafią. Grupa moderator nie zajmuje się tylko pomaganiem użytkownikom na forum. To stałe poznawanie skryptu, pisanie tutoriali, opisów funkcji, stały rozwój forum poprzez sugerowanie nowych rozwiązań, pomysłów itd.
Ustalmy dodatkowe wymagania do drugiej tury:
- minimum 150 postów na koncie, jeśli jeszcze nie masz wykaż się na forum do tej granicy i się zgłoś,
- zarejestrowany na forum minimum od 3 miesięcy,
- muszę go 'znać' choćby w stopniu minimalnym (np. z rozmów na SB), poznać, jaki kto jest,
- wysoka kultura osobista
- poprawne i gramatyczne wyrażanie swoich myśli.
***************************************************************************************************
Na początku chciałbym by wybrana osoba dodała nowe tutoriale do naszej bazy, z tego względu, że forum jest jeszcze słabo znane i potrzeba czasu by ktoś zaczął zaglądać po pomoc.
Oczywiście w miarę rozwoju forum wybrane osoby będą weryfikowane pod tym kątem.
Reasumując, niektórych z Was znam i wiem, co potrafią, nie jestem w stanie zweryfikować potencjału w Was drzemiącego i to jest Wasza najlepsza zaleta - musicie mnie zaskoczyć!
Temat nie jest dla żartów - nie chciałbym sytuacji, że wybrana osoba po kilku tygodniach żegna się z rangą z powodu 'osiadnięcia na laurach'.
Pzdr ;]