Nabór na moderatora! :)
Napisano wczoraj, 18:15
Napisano wczoraj, 18:23
Użytkownik Amfidiusz dnia 08 luty 2012 - 18:15 napisał
i kto to mowi
a tak na powaznie ?
2.5 V6 i500 by Duke_ - Black Pearl
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisano wczoraj, 18:31
Napisano wczoraj, 18:55
Użytkownik DawPi dnia 08 luty 2012 - 18:15 napisał
przeciez dobrze wiesz, ze pisze na klawiaturze QWERTZ
a jesli chodzi o ten czas start to dajesz jakis czas ?
Pomoglem ? Podziekuj naciskajac " + " to nic nie kosztuje a dobrze o Tobie swiadczy ;)
Napisano wczoraj, 18:57
Napisano wczoraj, 21:06
Tak więc, chciałbym złożyć podanie na moderatora, w formacie tego posta. Co wiem o silniku IP.Board? Podstawy znam, mam tu na myśli podstawową konfigurację skryptu, poprawną instalację nowych szablonów, modułów czy też aplikacji. Czy umiem coś więcej? Jeżeli mowa o edycji szablonów - to tak, jednak jeżeli mowa o tworzeniu nowych aplikacji, modułów - to nie. Uważam, że nie stoi to na przeszkodzie w pomocy użytkownikom mającym problemy z modułem lub aplikacją. Dlaczego startuję w tej rekrutacji? Otóż, chciałbym pomagać w rozwoju forum ale przede wszystkim pomagać użytkownikom w problemach z jakimi borykają się w trakcie korzystania ze skryptu IP.Board. Myślę, że moja polszczyzna jest na dobrym poziome. Staram się nie popełniać błędów a jeżeli już się taki zdarzy, staram się go nie powielać. Może wydawać się, że mój wiek (17 lat) jest nieodpowiedni jak na to stanowisko. Rozumiem i wiem skąd się to bierze. W internecie każdy może zmienić swój wiek, jednak sposobu w jaki pisze już nie zmieni. W miarę czasu postaram się dokończyć szablon, który będzie dostępny do pobrania, za darmo, tutaj na forum. W tygodniu mam naukę ale mam na tyle czasu aby poświęcić godzinę lub dwie dla forum. To by było chyba na tyle. Dziękuję za przeczytanie mojego podania.
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego wieczoru
Gama.
Napisano wczoraj, 21:10
Użytkownik Gama dnia 08 luty 2012 - 21:06 napisał
Myślę, że jeszcze nikt z Waszej trójki nie odpowiedział na ważną kwestię - co zmieni inna grupa w niesionej pomocy? Nie robimy tego dla przyjemności, satysfakcji?
Napisano wczoraj, 21:14
Użytkownik DawPi dnia 08 luty 2012 - 21:10 napisał
Użytkownik Gama dnia 08 luty 2012 - 21:06 napisał
Myślę, że jeszcze nikt z Waszej trójki nie odpowiedział na ważną kwestię - co zmieni inna grupa w niesionej pomocy? Nie robimy tego dla przyjemności, satysfakcji?
Odpowiadając na Twoje pierwsze pytanie, jednocześnie rozwiązując kwestię innej grupy - Jako moderator mógłbym poprawiać źle napisane posty na forum (mowa tu o złej składni, błędach ortograficznych czy interpunkcyjnych), akceptować przydatne pliki oraz pilnować porządku - zarówno na forum jak i w shoutboxie (mam tu na myśli przestrzeganie regulaminu przez użytkowników). Owszem, jako użytkownik mogę pomagać innym, gdyż nic nie stoi na przeszkodzie, jednak jako Moderator mógłbym im pomóc w większym stopniu. Nie chcę uzyskać tej grupy w celu "większej władzy na forum". Jako Moderator będę miał więcej obowiązków, czego jestem w pełni świadomy.
Użytkownik Gama edytował ten post wczoraj, 21:17
Napisano wczoraj, 21:15
Cytat
A w życiu! Liczy się tylko kasa!
Napisano wczoraj, 21:39
Użytkownik DawPi dnia 08 luty 2012 - 21:10 napisał
hmmm, nie zdazylem bo napisales mi czas start
a zaczelo sie od mojego pytania czy kazdy moze bo nie ukrywam, ze myslalem o natychmiastowej dyskwalifikacji
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych