Moderacja w wynikach wyszukiwania
Rozpoczęty przez godfather, 21 lut 2010 15:44
7 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 luty 2010 - 15:44
Jest możliwość ustawienia moderacji w wynikach wyszukiwania?
Czyli na przykład: wyszukujemy sobie w dziale tematy o tej samej nazwie (ten sam problem chociażby) i chcemy je połączyć. Trzeba je wtedy włączać w osobnych oknach i dopiero łączyć, a wygodniej byłoby z poziomu wyników wyszukiwania.
Nie znalazłem w ACP takie opcji, ale może coś przegapiłem.
Czyli na przykład: wyszukujemy sobie w dziale tematy o tej samej nazwie (ten sam problem chociażby) i chcemy je połączyć. Trzeba je wtedy włączać w osobnych oknach i dopiero łączyć, a wygodniej byłoby z poziomu wyników wyszukiwania.
Nie znalazłem w ACP takie opcji, ale może coś przegapiłem.
Napisano 21 luty 2010 - 16:37
Napisano 22 luty 2010 - 12:55
Witam,
takiej możliwości nie można uzyskać - w żaden sposób - ani modyfikacją ( nie ma ) ani opcją ( również nie ma ).
takiej możliwości nie można uzyskać - w żaden sposób - ani modyfikacją ( nie ma ) ani opcją ( również nie ma ).
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 22 luty 2010 - 13:21
Mógłbyś tak pokrótce wyjaśnić czemu? Spróbuję nadążyć
Napisano 22 luty 2010 - 13:28
Nie ma modyfikacji - bo nikt nie zrobił.
Nie ma funkcji - bo IPS nie zrobił.
Nie ma funkcji - bo IPS nie zrobił.
Napisano 22 luty 2010 - 13:33
No kurde, to pisz to do porządku. Ja myślałem, że skrypt ma jakieś śmieszne ograniczenia 
Dużym problemem byłoby stworzenie takiej modyfikacji? Bo ma to w sumie ułatwić moim moderatorom pracę i ogólnie fajny to bajer.
Dużym problemem byłoby stworzenie takiej modyfikacji? Bo ma to w sumie ułatwić moim moderatorom pracę i ogólnie fajny to bajer.
Napisano 22 luty 2010 - 13:34
Hm, nie wiem, ponieważ nie zaglądałem do tego tematu i nie rozeznawałem się - prośbę można złożyć, może jakiś modder ją pyknie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty