ROZWIĄZANY: Jak wstawić kod banerów
Rozpoczęty przez pokerzysci, 26 maj 2010 22:46
22 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 maj 2010 - 22:50
Witaj,
wstaw je w różne miejsca w zarządzaniu skinami:
ACP
Wygląd
wstaw je w różne miejsca w zarządzaniu skinami:
ACP
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board
Napisano 26 maj 2010 - 23:10
No to pytania zadaje się konkretnie gdzie pod co, a nie, że 'w różne miejsca'.
Konkretnie to będzie to grupa bitów (Shoutbox) Główne. Wybierz bit, który szukasz i wstaw tam swój kod.
I nie idź na łatwiznę - albo chcesz się tego nauczyć albo nie.
Konkretnie to będzie to grupa bitów (Shoutbox) Główne. Wybierz bit, który szukasz i wstaw tam swój kod.
I nie idź na łatwiznę - albo chcesz się tego nauczyć albo nie.
Napisano 26 maj 2010 - 23:22
W przemo było to prostsze bo były okna zrobione do wstawienia kodów nie trzeba było szukać jak tu.
Teraz tak mam takie 2 zakładki szablony i CSS rozumiem że to jest w szablonach ten Shoutbox. Dalej po rozwinięciu tej zakładki jest aż 19 pozycji i która jest ta właściwa?
Teraz tak mam takie 2 zakładki szablony i CSS rozumiem że to jest w szablonach ten Shoutbox. Dalej po rozwinięciu tej zakładki jest aż 19 pozycji i która jest ta właściwa?
Napisano 26 maj 2010 - 23:45
W przemie miałeś wgraną modyfikację. Ja Ci też taką mogę wgrać - za odpowiednią opłatą i też będziesz tak samo robić.
Nic nie wklejaj w CSS-a, tylko w bity skina.
Nic nie wklejaj w CSS-a, tylko w bity skina.
Napisano 27 maj 2010 - 00:01
Nie potrzebuje takiej modyfikacji ponieważ używam OpenX i kod wystarczy mi raz wstawić do OpenX
Potrzebuje wstawić 1 baner / kod openX pod głównym topem, a nad belką co jest logowanie i rejestracja
Drugi baner/ kod openX potrzebuje wstawić pod Sxoutbox
Trzeci baner to belka i potrzebuje go wstawić pod ostatnią kategorią na forum, a nad tą belką informującą o statach z forum
Potrzebuje wstawić 1 baner / kod openX pod głównym topem, a nad belką co jest logowanie i rejestracja
Drugi baner/ kod openX potrzebuje wstawić pod Sxoutbox
Trzeci baner to belka i potrzebuje go wstawić pod ostatnią kategorią na forum, a nad tą belką informującą o statach z forum
Napisano 27 maj 2010 - 00:08
Ok, zatem którego miejsca nie możesz znaleźć? Przyznam, że nie szukałem żadnego, ale pierwszy to na pewno Globalne szablony
globalTemplate, trzeci to Strona główna
boardIndexTemplate.
Napisano 27 maj 2010 - 00:19
http://forum.invisio...4374#entry44374 próbowałem tego co tu podawałeś ale wogle baner się nie pojawił na forum
Cytat
<div id='content' class='clear'>
<a id='j_content'></a>
<if test="mainpageContent:|:$html">{$html}</if>
<br class='clear' />
</div>
<a id='j_content'></a>
<if test="mainpageContent:|:$html">{$html}</if>
<br class='clear' />
</div>
Użytkownik pokerzysci edytował ten post 27 maj 2010 - 00:23
Napisano 27 maj 2010 - 00:25
Powinien się pojawić. Być może .... No właśnie co.. Zmiany się zapisały, na forum w źródle nie widać nic? Kurde, zero Twojej akcji i dociekliwości. Jak Ty to swoje forum prowadzisz w taki sposób?
Napisano 27 maj 2010 - 00:44
Wstawiłeś pod - pytasz co zrobić, by wstawić nad. Nie za bardzo to wszystko jakby utrudniasz? Dodaj to NAD.
Czego szukać - skoro nie wiemy, co chcesz szukać, to jak mamy Ci pomóc to szukać.
Czego szukać - skoro nie wiemy, co chcesz szukać, to jak mamy Ci pomóc to szukać.
Napisano 27 maj 2010 - 10:34
No właśnie, w które miejsce chcesz to wstawić?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty