Skocz do zawartości

CommunitySEO

25 odpowiedzi w tym temacie

#1 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów
  • Wersja:IP.Board 3.1.4

Napisano 31 maj 2010 - 13:29

Hej,

Mam do sprzedania licencję na najlepszą aplikację stworzoną pod IP.Board zwiększającą możliwości SEO skryptu. Więcej o sile CSEO możecie przeczytać tutaj.
Licencja jest dożywotnia i dotyczy zarówno wersji IPB 2.x, jak i IPB 3.x. Dożywotnie jest również wsparcie techniczne producenta.

Koszt nowej licencji wynosi 90$. Ja swoją oddam za 70$, co przy obecnym kursie wyniesie: 235zł. Cena zawiera zmianę domeny.

Wpłata na mBank. Mogę wystawić na Allegro. Możemy również dokonać transakcji przez DawPiego (jesli się zgodzi).

Ofertę na razie umieszczam jedynie tutaj. Za dwa dni przedstawię ją na pozostałych forach o IP.Board.
Opieka techniczna + licencja + serwer za 75zł? Teraz to już możliwe!

Dołączona grafika

#2 DawPi

...a wy Pragnienie™

• Manager
  • 49402 postów
  • Wersja:IP.Board 3.2.3

Napisano 31 maj 2010 - 14:00

Dlaczego sprzedajesz? SEO nie daje już rady? ^_^
intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

#3 vBB

• Użytkownik
  • 402 postów
  • Wersja:IP.Board 3.1.1

Napisano 31 maj 2010 - 14:25

Domyślne SEO w IPB3 i ulepszone w 3.1 spokojnie wystarcza, pewnie dlatego chce się pozbyć ^_^
Dołączona grafika

#4 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 31 maj 2010 - 14:36

CommunitySEO wciąż posiada ogrom możliwości, których 3.1 nie będzie oferowała. Jednak uważam, że moje zdolności SEO są już na tyle wystarczające, że sam poradzę sobie z optymalizacją treści ^_^

Dołączona grafika

#5 vBB

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 31 maj 2010 - 14:41

Przydałaby się jakaś porządna sitemapa z możliwością pingowania (z możliwością wyłączenia pingowania, na dużych forach byłby problem) gdy pojawi się nowy post i żadne CSEO nie byłoby potrzebne... To co umożliwia CSEO można uzyskać poprzez ręczne ustawianie, oczywiście nie wszystko, ale w części.
IPB jest świetne, jeśli chodzi o SEO, w połączeniu z manualnym pozycjonowaniem i SEO daje ogromne możliwości.
Oczywiście dla kogoś niedoświadczonego CSEO może okazać się dobrym startem... ^_^

Użytkownik vBB edytował ten post 31 maj 2010 - 14:46

Dołączona grafika

#6 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:00

Jeśli dla Ciebie CSEO jest jedynie mapą strony, to nie mamy o czym rozmawiać. Zapraszam do działu tutoriali, gdzie aplikacja ta została opisana.
Oczywiście - wszystko można samemu ustawić manualnie. Ba! Można nawet napisać CSEO od podstaw. Nie każdy jednak ma takie zdolności, więc z ratunkiem przychodzi CSEO.

Proszę jednak o nietraktowanie tego tematu jako miejsca do rozmów o tej aplikacji. Jest to konkretna oferta do osób, które zdają sobie sprawę z możliwości skryptu i chcieliby zakupić na niego licencję. Od tej pory będę raportował wszystkie posty odbiegające od pytań dotyczących transakcji.

Dołączona grafika

#7 vBB

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:21

[EOT]

Wyświetl postUżytkownik Amfidiusz dnia 31 maj 2010 - 15:00 napisał

Jeśli dla Ciebie CSEO jest jedynie mapą strony, to nie mamy o czym rozmawiać. Zapraszam do działu tutoriali, gdzie aplikacja ta została opisana.
Oczywiście - wszystko można samemu ustawić manualnie. Ba! Można nawet napisać CSEO od podstaw. Nie każdy jednak ma takie zdolności, więc z ratunkiem przychodzi CSEO.

Nigdzie nie napisałem tego, że to jedynie mapa strony. Czytaj ze zrozumieniem. Miałem na myśli to, że dla doświadczonych osób CSEO jest całkowicie zbędne, aczkolwiek posiada dobrą sitemapę, której żaden mod, nawet płatny nie ma. Oczywiście posiada również wiele innych, przydatnych funkcji, nie mówię, że to TYLKO sitemapa, czy TYLKO FURL.

Kto chce, to kupi. Nie moja sprawa.

[/EOT]

Cena podlega negocjacji? Jeśli tak, to czy 200 zł by Ciebie satysfakcjonowało? Pytam, bo mam znajomego, który chciał kiedyś kupić CSEO, ale nikt nie chciał sprzedać, a nie wiedzieć czemu, nowego nie chciał kupić. Pewnie przez oszczędność, ale to już jego sprawa... Coś wspominał, że za 2 stówki brałby od razu...

Użytkownik vBB edytował ten post 31 maj 2010 - 15:25

Dołączona grafika

#8 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:24

Skontaktuj go ze mną, to porozmawiamy ^_^

Dołączona grafika

#9 DawPi

...a wy Pragnienie™

• Manager
  • 49402 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:25

Informacja start
potwierdzam - Amfidiusz jest zaufanym kontrahentem. Można przeprowadzić transakcję za moim pośrednictwem
Informacja stop

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

#10 vBB

• Użytkownik
  • 402 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:33

To są jeszcze dodatkowe koszty, jak np. w/w 10$ ? Faktycznie, gdyby tak było, to 30 zł to nie tak dużo, żeby brać 'używkę', chociaż to zawsze zostanie kilka zł na browarek ^_^

Cytat

Skontaktuj go ze mną, to porozmawiamy

Ok, powiedz tylko, czy numer gg ten co masz w profilu jest aktualny?
Dołączona grafika

#11 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 31 maj 2010 - 15:36

Wyświetl postUżytkownik DawPi dnia 31 maj 2010 - 15:25 napisał

Informacja start
potwierdzam - Amfidiusz jest zaufanym kontrahentem. Można przeprowadzić transakcję za moim pośrednictwem
Informacja stop

Dzięki!

Wyświetl postUżytkownik vBB dnia 31 maj 2010 - 15:33 napisał

Ok, powiedz tylko, czy numer gg ten co masz w profilu jest aktualny?
Koszt zawiera już zmianę domeny. Przedstawiona suma gwarantuje wszystkie możliwości CSEO na forum kupującego.
Numer gg jest aktualny (1006244). Dostępny jestem także poprzez prywatną wiadomość.

Dołączona grafika

#12 Pavulon

C35H60Br2N2O4

• Moderator
  • 3653 postów

Napisano 31 maj 2010 - 21:54

Wyświetl postUżytkownik Amfidiusz dnia 31 maj 2010 - 13:29 napisał

Hej,

Mam do sprzedania licencję na najlepszą aplikację stworzoną pod IP.Board zwiększającą możliwości SEO skryptu. Więcej o sile CSEO możecie przeczytać tutaj.
Licencja jest dożywotnia i dotyczy zarówno wersji IPB 2.x, jak i IPB 3.x. Dożywotnie jest również wsparcie techniczne producenta.

Koszt nowej licencji wynosi 90$. Ja swoją oddam za 70$, co przy obecnym kursie wyniesie: 235zł. Cena zawiera zmianę domeny.

Wpłata na mBank. Mogę wystawić na Allegro. Możemy również dokonać transakcji przez DawPiego (jesli się zgodzi).

Ofertę na razie umieszczam jedynie tutaj. Za dwa dni przedstawię ją na pozostałych forach o IP.Board.
Nie żebym się czepiał, ale...

Cytat

This purchase will allow you to use the CommunitySEO [IPB SEO Module] software indefinitely, unrestricted. You will not be recurringly billed for use of the software, and the software will never become disabled (unless a separate violation of the license agreement occurs). Support is provided for the first year at no extra charge. Upgrades are provided indefinitely.
http://communityseo....rms-t11137.html

Po roku trzeba płacić 30$ za kolejny rok wsparcia technicznego ^_^

#13 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 31 maj 2010 - 22:27

Jest to nowa zmiana. Ja kupowałem licencję jeszcze na starych warunkach i to one mnie obowiązują ^_^

Dołączona grafika

#14 Pavulon

C35H60Br2N2O4

• Moderator
  • 3653 postów

Napisano 31 maj 2010 - 22:33

No jak uważasz. Żeby nie robić OT to napiszę tylko że wg mnie ta informacja była od "zawsze" a teraz tylko dali informację że będą to egzekwować.
Najwyżej jak ktoś będzie zainteresowany licencją to się upewni na własną rękę ^_^

#15 Amfidiusz

Redwood Original

• Tłumacz
  • 6979 postów

Napisano 01 czerwiec 2010 - 11:47

Dodam jeszcze, że autor modyfikacji zapowiada jej pełną kompatybilność z IPB 3.1 jeszcze w tym tygodniu ^_^

Dołączona grafika

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych