Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wracam powtórnie do regulaminu blogów.

W jaki sposób umieścić na blogach regulamin blogów ale tak aby w każdej chwili user mógł go przeczytać? Albo w formie linka albo "dymka"...

Okazuje się że tego który pokazuje się w czasie zakładania bloga nikt nie czyta co jest niemal nagminne, dość mam tłumaczeń typu "a gdzie to jest"

Tu na Invisionize też widzę że link Regulamin prowadzi do Regulaminu Forum a nie do Regulaminu blogów.

Opublikowano

Jak można takie coś nie zauważać:

Ja to widzę tyle że niektórzy nie chcą widzieć a tak naprawdę jest to ukryte dość zgrabnie

Żeby przeczytać po utworzeniu bloga trzeba przez profil się przebijać - nie każdemu się chce tyle że jest to dobra wymówka...

• Manager
Opublikowano

No rozumiem, ale obawiam się, że nie spotkałem się z taką modyfikacją, gdyż pewnie każdy uważa, że obecne rozwiązanie jest wystarczające. Możesz też poszukać, bo przyznam, że mało się obracam w modach do aplikacji IPSu.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Opublikowano

Tak sobie pomyślałem że dobrym rozwiązaniem by był taki niby-przycisk na stronie bloga, z tym że po najechaniu kursorem wyświetlał by się tekst regulaminu blogów, coś w rodzaju "dymka" .

Tekst nie jest pojemny więc powinien wystarczyć. :rolleyes: