Jump to content

Nawiązanie współpracy z dHosting.pl :)

DawPi

Recommended Posts

Aż sobie zdjęcie zrobiłem bo jeszcze ogłoszenia nie widziałem na tym forum (a może skleroza) ;)

Dokładnie jak Arek88, dajmy na to że chcę kupić pakiet z rozliczeniem na pół roku i czy rabat będzie przy następnym okresie rozliczeniowym obowiązywał ?

Edytowano:
Zapomniał bym o najważniejszym, dziękuję DawPi :)

Edited by Budyn
  • Like 1

pre_1383606035__stonefly2.gif

• Manager

Rabat jest udzielony na pierwszy okres rozliczeniowy. Dlatego warto zalecić aby wybrać najdłuższy okres rozliczeniowy w celu otrzymania największej zniżki.

Aż sobie zdjęcie zrobiłem bo jeszcze ogłoszenia nie widziałem na tym forum (a może skleroza) ;)

Bo nie było. ;) To w sumie też nie jest ogłoszenie, a informacja o nawiązaniu współpracy.

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

• Manager

To pewnie tylko coś takiego: http://dhosting.pl/oferta/serwery_dedykowane.html

Zawsze warto do nich napisać - pewnie by coś przygotowali, jako oferta indywidualna.

---

• Manager

Miło mi również poinformować, że na forum firma dHosting.pl założyła swoje oficjalne konto dhostingpl, a osoba je prowadząca postara się odpowiedzieć na wszystkie Wasze pytania i wątpliwości.

• Like 1

---

Guest CiociaSamaRozkosz

Jak najbardziej polecam usługi firmy dHosting.pl. Gratuluję, że mamy takie firmy w Polsce! :-)

Miło mi również Was poznać, jeśli pojawią się jakiekolwiek wątpliwości to postaram się Wam na nie odpowiedzieć

A teraz do rzeczy:

Oni mają tylko te vpsy z administracją za 120/miech nie mają zwykłych takich żebym mógł sobie samemu nim działać? ;o jakaś nie czytelna dla mnie tak oferta ich.

Użytkowniku RafoX, jak najbardziej świadczymy usługi VPS Root - w pełni zarządzane przez Użytkownika. Jest to usługa ustalana indywidualnie z Użytkownikiem w celu jak najlepszego dopasowania oferty do jego potrzeb. Jeśli jest Pan zainteresowany taką usługą, uprzejmie proszę o kontakt z naszym działem handlowym poprzez e-mail:

handlowy@dhosting.pl

Proszę w mailu opisać jakie parametry serwera są Panu potrzebne. Dodatkowo proszę powołać się na ten wątek - przypiszemy 10% rabatu zgodnie z ww. warunkami:)

• Like 4

@DawPi, @dhostingpl Dziękuję bardzo za kod rabatowy.

Ja już swoje forum i inne skrypty itp. przeniosłem do dHosting.pl

Mogę to opisać tak:
Przejście z mojego poprzedniego hostingu do dHosting odbyło się bez żadnych większych zgrzytów, a jakie moje było zdziwienie jak mi się udało wgrać bazę MySQL ok 160MB w jednym kawałku.
Jeden problem miałem z wgraniem spolszczenia w całości bo po kilku minutach wywaliło #500 ale spróbowałem modułami i wgrało się bez problemu.
Jeszcze jedno, brakuje mi w CRON opcji bash (http://forum.invisionize.pl/tutorials/article/58-cron-tworzenie-sitemap/) ale zapewne na współdzielnym hostingu nie ma takiej możliwości.

Jeszcze raz dziękuję.

• Like 1

Macsch15 tak pisze o dHosting.
Właściwie to powinienem napisać "ale zapewne na współdzielonym hostingu nie ma takiej możliwości." ponieważ pisałem do supportu w tej sprawie i odpisali mi:
"Niestety dla pakietów współdzielonych nie ma takiej możliwości. Dostępne są jedynie zadania PHP, curl i wget."
Wczoraj odpisałem i czekam na odpowiedź ;)(a że ja cierpliwy jestem bo czasami czekałem ponad tydzień to już inna bajka i NIE PISZE O dHostingu)

• 2 weeks later...

Z dhosting jestem również od kilku lat, posiadam u nich dwa dość duże fora + jedno malutkie, dodatkowo sklep internetowy - po problemach jakie kiedyś miałem z home.pl (5-6 lat temu) kiedy to generowałem zbyt duże dla nich obciążenie dhosting od tamtej pory ani razu mnie nie zawiódł.

Polecam i gratuluje współpracy !!

• Like 1

Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com 

Ogólnie wrażenia na + jednaze jak jednemu z klientów forum sie rozrosło konkretnie to z konta przemium dHosting zaproponował migrację na dVps'a w wersji GO... Chyba chcieli się "pozbyć" klienta. Generalnie jak już udało się dostać do ssh :) to load był na poziomie do 40 bodajże czy więcej, A sam VPS jest w cenie innego gdzie teraz mam "8"Ghz, 8Gb ram i 100dysku SSD - bez porównania - serwery też w Polsce stoją o dziwo :) serwis z 3,5k UU/dziennie

• 3 months later...

Odgrzeje trochę temat bo jestem ciekaw hostingu www dKonto Ultimate i vpsa dVPS Power. Dokładniej chodzi o to ile jest w stanie utrzymać shared ultimate lub dvps power? Oczywiście nie oczekuje odpowiedzi 565 i pół osoby online, po prostu chodzi o orientacyjną odpowiedz.. O ile nie jest to tajemnica to jestem ciekaw na jakiej maszynie postawione jest forum invisionize.pl:P

Dodam że na razie chciałbym omijać dedyki, więc pytam o w/w oferty. Z góry dziękuje za odpowiedz :-)

Jesteś kochany :air_kiss: Dziękuje za odpowiedz, już wchodzę, jestem i kupuje 3 sztuki

edit: teraz na poważnie..dzieki za odp, napisze jeszcze do nich jak wygląda limitowanie na shared hostingu, i czy tolerują linkowanie do hostingów typu rapidshare, zippyshare itp

Edited by rain003

• 4 weeks later...