Jump to content

Nawiązanie współpracy z dHosting.pl :)

DawPi

Recommended Posts

Bujdą jest to, że transfer jest bez limitu. Żaden, ale to żaden hosting darmowy czy płatny nie oferuje transferu bezliku, to jest tylko chwyt marketingowy jak to napisał Mac.

Domagasz się szybkiej reakcji z mojej strony? Proszę, zacytuj post.

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Jak wieloletni (5+) klient mogę powiedzieć, że dhosting.pl to naprawdę świetna firma. Przez te wszystkie lata nasza współpraca układała się świetnie, zero zgrzytów. Moje forum matematyczne http://matma4u.pl wymagało specjalnego traktowania i na takie mogłem liczyć. Praktycznie wszyskie moje zlecenia (kompilacja skryptów cgi, instalacja akceleratorów php itp) były wykonywane bezzwłocznie i za darmo.

Obecnie posiadam VPS konfigurowanego indywidualnie (CPU - 2,4GHz, RAM- 2,5GB) pod moje potrzeby. Wszystko "śmiga" aż miło. Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany ich ofertą to śmiało polecam.

Edited by matma4u
  • Like 1

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

Podobnie jak matma4u.pl też współpracuje z dhosting już (5+) i dla mnie nie ma w kraju, drugiej tak dobrze zorganizowanej firmy z bardzo profesjonalnym supportem (helpdesk). Korzystam z usługi dserwer indywidualny (CPU : Intel Xeon X3220 Quadcore (2,4 GHz) RAM: 8 GB DDR2 RAM,  HDD : 3 x 150 GB SATA-II).

Na serwerze trzymam dwa fora motoryzacyjne + sklep internetowy, na potrzeby tego posta chciałem spojrzeć kiedy miałem jakieś problemy z serwerem i do 2011 roku ze zgłoszeń w helpdesku nic takiego nie znalazłem. Dwukrotnie w swojej karierze w dH zwiększałem już moc jednostki serwerowej i zawszę mogłem liczyć na fajną atrakcyjną ofertę ze strony dHosting. Również pamiętam, że gdy zaczynałem cały proces migracji od innego hostingodawcy, gdzie kiedyś przy łączach rzędu 128 kbit/s transfer i import bazy na nowy serwer to była misja na 2 dni.

• Like 1

Zapraszam na forum.opel24.com oraz na samnaprawiam.com 

• 1 month later...

Nie podajemy do ogólnej wiadomości jakie są limity CPU, gdyż nasze systemy limitowania działają na innych, bardziej rozbudowanych zasadach - wartość tutaj nie byłaby żadnym wyznacznikiem a jedynie mogłaby niepotrzebnie wprowadzić w błąd.

Dostępne publicznie szczegóły techniczne związane z naszymi usługami dKonto znajdziecie pod adresem:

http://dhosting.pl/oferta/dkonto/specyfikacja_uslugi.html

Usługi dKonto objęte są 14-dniwoym okresem testowym, w którym możecie sprawdzić wydajność i funkcjonowanie naszych serwerów. Jeżeli nie macie pewności, który pakiet wybrać lub, czy wybrany pakie jest odpowiedni, to nasi specjaliści z pewnością Wam w tym pomogą. Na życzenie możemy przeprowadzić bezpłatne testy obciążenia przeniesionego serwisu i w przypadku konieczności zaproponować lepiej dopasowane rozwiązanie.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Guest vbtalk

Nie chcę mi przeliczyć z upustem :(

Wysłane z intermarche

Edited by vbtalk

Guest vbtalk

Natomiast u mnie sypie błędem: "Kod rabatowy jest niedostępny, bądź wygasł". Faktycznie mam problem :)

• 9 months later...