Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[kupię] Sterownik PostgreSQL dla IPB 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam!

Poszukuję osoby/firmy, która wykonałaby/sprzedała sterownik bazy danych PostgreSQL 8.4 dla Invision Power Board.

Jeżeli znalazłby się śmiałek to chętnie dowiem się szczegółów oferty poprzez PW.

Edytowane przez Tomick
Opublikowano

Ja wyczytałem na internecie, że jeden zespół opracował już driver do tej bazy i w tym momencie prowadzi rozmowy z IPS, by był udostępniany odpłatnie na ich oficjalnej stronie.

This is a service we're offering to owners of IP.Board licenses. It involves modifying your copy of IP.Board such that the backend can work with a PostgreSQL database.

We would have provided a PostgreSQL driver which can be installed by anyone, but since the IP.Board license prohibits distribution of code derived from the existing codebase (the driver pretty much derives from the default MySQL driver), but allows users to modify their installations, we resorted to doing the necessary modifications for the users.

We are still waiting for word from Invision Power Services concerning distribution of a driver. If we get approved, then we will have the PostgreSQL driver for IP.Board available for purchase. For now, however, we carry out the necessary modifications for you for the advertised fee.

Please do not hesitate to post any questions or comments you may have concerning this service.

46279b204b.png

Rozwiążemy dla Ciebie każde zadanie z matematyki: http://matma4u.pl

• Manager
Opublikowano

Ja wyczytałem na internecie, że jeden zespół opracował już driver do tej bazy i w tym momencie prowadzi rozmowy z IPS, by był udostępniany odpłatnie na ich oficjalnej stronie.

Ciekawe. Dysponujesz linkiem?

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.