Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam osób, które potrafią:

- stworzyć forum internetowe tematyka jak w tytule bodybuilding(nie od podstaw, tylko z już gotowych skryptów do wyboru mam licencję na vBiulletin oraz IPS, do wyboru w zależności w czym dobrze się czujesz)
- umieścić je na serwerze
- stworzyć grafikę (potrzebna jest do forum), zależy mi na dobrym pomyśle do mojego opisu stulu oraz dobrego smaku u grafika
- późniejsza pomoc w obsłudze, nie chce tego projektu zostawić na tym, ze wykonasz mi lika rzeczy i wsio zamykamy a ja sobie w tym bd siedział. Szukam osoby, która będzie na tyle dyspozycyjna, że moge liczyć póżniej na jej wsparcie oraz pomoc. Oczywiście wszystko w trakcie sobie ustalimy co do opłaty.

Nie musisz umieć robić dwóch rzeczy naraz (forum, grafika).
Umiesz zrobić forum? Napisz. Znasz się na grafice? Napisz
Umiesz to i to? Jeszcze lepiej icon_smile.gif

Interesuje mnie kontak osoób tylko i wyłącznie z potwierdzonym doświadczeniem i zainteresowanych budową oraz stworzeniem tego forum. Nie chce prowadzić już niepotrzebnych rozmów z osobami co mi będą krzycześc 300 czy 500 zł i zaczynamy a ja panu wszystko zrobię. Poważne propozycje i Wasze prace do oceny.

Jeśli ktoś może mi w tym pomóc zapraszam do kontaktu.
Uzgodnimy cenę, przedstaw swoje prace, zacznijmy.
Wszystkich chętnych proszę o prywatne wiadomości, gdzie przedstawię całą ofertę.
Pozdrawiam.

Serdecznie zapraszam do kontaktu

songoo

• Manager
Opublikowano

IPSlink.pl dev's chętnie podejmie się tego zlecenia.
Posiada wieloletnie doświadczenie w zarządzaniu oraz rozbudowie skryptu IP.Board o nowe funkcje, a także w administracji samym forum.

W przypadku zainteresowania tą ofertą, proszę o kontakt. Wystawiam FV.

Kontakt:
ticket: www.support.ipslink.pl (preferowane)
mail: biuro [at] ipslink.pl
tel: (48) 505-104-397
GG: 7129

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.