Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

WSPIERAJ forum :)

Raben

Gdzie teraz wgrać tabelkę z serwerami

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pytanie gdzie teraz wgrać tabelkę z serwerami ? Kiedyś to było               

  <!-- ::: CONTENT ::: -->

a teraz nie mam pojęcia :(

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Ale jaką konkretnie tabele? To jest aplikacja czy sam kod HTML? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

globalTemplate.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Napisano (edytowane)
21 minut temu, DawPi napisał:

globalTemplate.

Jeśli kolega chce tabelkę tylko na forum. :) 

to w szablonach forums->front->index-> index

i dodajemy kod poniżej:

<div class='ipsPageHeader ipsClearfix ipsSpacer_bottom cForumHeader'>
	{{if \IPS\forums\Forum::canOnAny( 'add' ) }}
		<ul class='ipsToolList ipsToolList_horizontal ipsClearfix ipsPos_right'>
			<li class='ipsToolList_primaryAction ipsResponsive_hidePhone'>
				<a class="ipsButton ipsButton_medium ipsButton_important" href="{url="app=forums&module=forums&controller=forums&do=add" seoTemplate="topic_non_forum_add_button"}" data-ipsDialog data-ipsDialog-size='narrow' data-ipsDialog-title='{lang="select_forum"}'>{lang="start_new_topic"}</a>
			</li>
			{template="viewChange" group="global" app="forums" params=""}
		</ul>
	{{endif}}
  <-- TUTAJ DAJEMY KOD -->

PS. dodanie tabelki w globalTemplate może spowodować pojawianie się jej w zbugowanej formie na stronie regulaminu/rejestracji i kilku innych stronach korzystających z .ipsLayout_minimal :) 

Edytowane przez Ernislav002

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
6 minut temu, Raben napisał:

Mi chodzi o tabele serwerview Webkolo ?

 masz na myśli zapewne to, niestety owa modyfikacja nie działa z IP.Boardem 4.x którego zapewne masz.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

No to lipa :( Tak chodzi mi o to czyli nie ma innej tabeli ?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.