Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Zacząłem niedawno z forum IPS 4.3.6. Gdy chcę wgrać język polski, po tutorialu na localhostcie nie działa.
Przy końcu instalacji wywala jakichś checkbox, a na dole jest litera 'b'.
image.thumb.png.ffe91c0b83722eff7220740b8b80914d.png
Minimalna ilość strony jest spolszczona, ale minimalna. A u góry wyświetla się takie coś i tyle.

 image.thumb.png.bbe2022268a318362665b5908020c080.png
Jakieś porady? Myślałem, żeby wgrać poprzez pliki lokalne zamiast edytora, ale nie mogę nigdzie znaleźć.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Słabego nulleda ściągnąłeś, grom wie co dodali od siebie, że to źle działa. W oryginalnej wersji nie ma takich problemów.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.