Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Sign in to follow this  
wavesys

Problem z logowaniem do ACP po aktualizacji z 3.4 do 4.4

Recommended Posts

Posted (edited)

Gdy próbuję zalogować się do ACP strona się odświeża i wyświetla się ponowne logowanie. I tak w kółko. Do forum loguje mnie bez problemu. Samą aktualziację zrobiłem na "czysto" tj czysta paczka a plikami wgrana na serwer + odtworzenie bazy 3.4 potem upgrade... konwersja do utf8 i wszystko. Co do platformy to php7.3-fpm, nginx, 10.1.38-MariaDB. Pisałem do supportu nie chcą pomóc bo to instalacja testowa. Napisali tylko że to może być coś związane z sesją php. Sam debug tego problemu jest dość kłopotliwy bo ani przeglądarka ani logi aplikacji nic konkretnego nie wskazują. Jakieś pomysły jak to ugryźć? z góry dziękuję. 

Edited by wavesys

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.