Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Klub Malawi

Wolne dodawanie postów lub brak odświeżenia strony

Recommended Posts

Witam. 

Po aktualizacji do 4.4.4 mamy na forum problem z napisaniem posta. Tzn. jest problem, ale go nie ma 🙄😁

Gdy ktoś chce napisać post ciągle jest ekran jakby go wczytywało, ale w rzeczywistości inni użytkownicy już go widzą. Po odświeżeniu strony lub cofnięciu autor posta też już go widzi. 

Screenshot_20190614-153125.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na każdym skinie i tylko na mobile?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I to nie wina serwera, tak? :)


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No nie wiem. Pełno zależności jest. Najprościej napisać, choć w 99% będzie to odpowiedź w stylu "U nas ok, proszę zoptymalizować skrypty". Tylko skoro coś działa cały czas, nic nie było robione, to co najmniej dziwne jest, że nagle przestaje i wina skryptu. Choć są różne sytuacje tak naprawdę.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 godziny temu, Klub Malawi napisał:

Zaczęło się po aktualizacji do 4.4.4 

To już coś. :)

Teraz kwestia wersji PHP - jaką macie?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zmień na 7.2 i sprawdź.

  • Thanks 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Niestety tak. U mnie na wersji php 7.3 pojawiał się co chwilę błąd 500 randomowo i dopiero po przejściu na php 7.2 wszystko działało bez zarzutu.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.