Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

Sign in to follow this  
maxerxxl

Aktualizacja i problem z blokami

Recommended Posts

Cześć. Po aktualizacji forum z wersji 4.4.5 do 4.4.7 zniknęły mi wszystkie bloki. Nie mogę ich dodać bo zniknęły ze strony i panelu dodawania ich. Wtyczki mam włączone. Włączyłem i wylaczalem jej i problem dalej się powtarza. Co mam zrobić? Na nowo instalowac nie chce bo już miałem wszystko ustawione.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jakieś błędy konsoli JS? Uprawnienia do dodawania widgetów masz włączone?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
2 godziny temu, DawPi napisał:

Jakieś błędy konsoli JS? Uprawnienia do dodawania widgetów masz włączone?

 

Źle opisałem problem. Wszystkie bloki są oprócz blokow modyfikacji. Modyfikacje są włączone.

Edited by maxerxxl

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wtyczka na pewno ma widgety? Wolę dopytać. :)


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minut temu, DawPi napisał:

Wtyczka na pewno ma widgety? Wolę dopytać. :)

 

Są to wtyczki General Statistics i Group Name Indicator.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na każdym skinie ten błąd? Wtyczki w ACP na pewno włączone? Będę to wałkować.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minutę temu, DawPi napisał:

Na każdym skinie ten błąd? Wtyczki w ACP na pewno włączone? Będę to wałkować.

 

Na pewno. Teraz zauważyłem że zniknęły wszystkie obrazki na forum i kategoria "monthly_2019_08". I to wszystko po aktualizacji. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

No to jakieś większe problemy tam są.

Taka aktualizacja z 4.4.5 do 4.4.7 czy w ogóle jakakolwiek na pewno nie usuwa żadnych plików. 
Może Ci serwerownia coś ma ten temat powie? Może u nich były jakieś problemy? Gdzie masz serwer?

  • Thanks 1

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czyli jakąś kopię bazy i plików masz. :) Jest w niej ten folder?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.