Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

slu12345

Po aktualizacji forum problemy

Recommended Posts

Zaktualizowałem forum do najnowszej wersji i mam problemy nie widać bloku z galerią i nie da się wylogować, co się mogło stać?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 godzin temu, slu12345 napisał:

nie da się wylogować

Tzn. co się dzieje?

6 godzin temu, slu12345 napisał:

nie widać bloku z galerią

To widget? Dodaj go ponownie.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 godzinę temu, aXen napisał:

Brak aktualizacji stylu forum.

właśnie zaktualizowałem i nic to nie dało 

Godzinę temu, DawPi napisał:

Tzn. co się dzieje?

To widget? Dodaj go ponownie.

to raczej nic nie pomogło by bo też czat sięnie ładował czyli grubszy problem zawsze aktualizowałem sam i nie było problemów, miałem starszą wersje na dysku i ją z powrotem zainstalowałem niby jest ok tylko wyskakuje coś takiego w panelu admina, jednak tak czy tak chciałbym zaktualizować do najnowszej wersji ale znowu się posypie forum pewnie

 

Bez tytułu.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

To jest komunikat o braku aktualizacji stylu forum.

Stwórz nowy pusty styl i daj go na domyślny w ACP.

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minuty temu, aXen napisał:

To jest komunikat o braku aktualizacji stylu forum.

Stwórz nowy pusty styl i daj go na domyślny w ACP.

a jak to się robi styl to szablon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jak to błąd w admin/ to raczej aktualizacja skina nie pomoże.

"Keszujesz" szablony na dysku? Opcja znajduję się w: System :a: Ustawienia :a: Zaawansowane :a:Środowisko serwera :a::a: Zapisywać pamięć podręczną stylu na dysku? (na samym dole)

 

A i to co tam napisane zrobiłeś w ACP?


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak mam 

image.thumb.png.2b0122f54fc854c4e62af9deb4e2f8f9.png

A tam co napisane nic nie robiłem, bo nawet nie wiem co mam zrobić? tak jak aXen mówi? jak to zrobić?

 

Powiem od początku jak to się zaczęło. Użytkownik zasygnalizował że mobilnie coś szwankuje forum. Na moim telefonie też coś szwankuje. Postanowiłem zaktualizować forum. Gdy zaktualizowałem nie działało jak należy. To z powrotem starą wersję forum wrzuciłem, między czasie szablon zaktualizowałem, forum wróciło jakoś do normy, chociaż zapewne mobilnie nie wiem jak jest, i pojawiło się w panelu admina jeszcze to co dałem. A więc co mam teraz zrobić ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minuty temu, slu12345 napisał:

tak jak aXen mówi? jak to zrobić?

image.thumb.png.05222eef01673827e351176693c984b9.png

Edytujesz nowo stworzony styl i dajesz go do ACP:

image.png.6e7a94652f4f9676db57e374ff373a78.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minut temu, aXen napisał:

image.thumb.png.05222eef01673827e351176693c984b9.png

Edytujesz nowo stworzony styl i dajesz go do ACP:

image.png.6e7a94652f4f9676db57e374ff373a78.png

 

 

nie działa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Masz włączony ten styl?
image.png.4c247e7d442f253de7f5985fcf8f70e4.png

Jeżeli to nie pomoże spróbuj wyłączyć wszystkie modyfikacje przez support.

A jak to nie pomoże to zachęcam do kontaktu z supportem. Może coś się stało podczas aktualizacji.

Edited by DawPi

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minuty temu, aXen napisał:

Masz włączony ten styl?
image.png.4c247e7d442f253de7f5985fcf8f70e4.png

Jeżeli to nie pomorze spróbuj wyłączyć wszystkie modyfikacje przez support.

A jak to nie pomorze to zachęcam do kontaktu z supportem. Może coś się stało podczas aktualizacji.

nic nie dało coś namieszane jest po prostu nie wiem czy znowu spróbować zaktualizować forum do najnowszej wersji ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

To forum przy tylu błędach nadaje się do gruntownego sprawdzenia przez kogoś kto wie o co chodzi i się na tym zna. Ty nie ogarniasz jak sam piszesz więc zostaje Ci napisanie ticketu.

My tutaj dywagujemy, szukamy igły w stogu siana, a to trzeba konkretnie przysiąść i podziałać. Ty nie wykazujesz możliwości, że sam to zrobisz, nawet z naszą pomocą. W ciemno bardzo ciężko w takich sytuacjach o pomoc.


intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

---

Chcesz uzyskać szybko i sprawnie pomoc? Uzupełnij wersję i adres w profilu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.