Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Darmowa nawigacja na telefon?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Hej, czy znacie jakiś program który za darmo pozwoli na korzystanie z nawigacji (Polskie mapy).

Może on posiadać w sobie mapy, a może je pobierać (mam darmowy internet na tel.).

Posiadam Nokię E51, z aplikacją Nokia Maps. Ale tu choć mapy są za free, żeby sobie po nawigować trzeba słono zapłacić. Podobnie jest z NaviExpertem, który jest drogi, i na bardzo rzadkie korzystanie z nawigacji - nieopłacalne.

Nie chcę kupować nawigacji, bo to też mało opłacalne. A nawigacja za 150zł z Tesco - do mnie nie przemawia.

Ew, program może być płatny, jednak powinien mieć możliwość aktywacji na 1 dzień, za w miarę rozsądną kwotę.

W Nokia Maps, z tego co widzę za 3 dni chcą 12zł :o

PS: Nokia E51 ma symbiana wersji s60.

Edytowane przez santoz
Opublikowano (edytowane)

Ovi jest niestety na telefony z odbiornikiem GPS w nokiach. E51 nie ma odbiornika/nadajnika. Posiada jednak możliwość łączenia z zewnętrznym modułem. Taki moduł dostałem jakiś czas temu kiedy kupiłem nokię.

Konkretnie chodzi mi o malutkie urządzenie

weiyang-bluetooth-gps-receiver.jpg

Bez którego GPS w tej nokii nie działa.

Ale dzięki za info, może OVI Maps da się pobrać jako aplikację do nokii. Mówisz darmowe?

EDIT: Ahh, z tego co widzę nie ma na ich liście e51 <_<

Edytowane przez santoz