Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Data pierwszej instalacji Waszego systemu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taki mały offtop: serwer krakowa nie działa bo z tego co mi wiadomo hardware padło.

Moja 7 śmiga od 14 lipca 2009. Nawiasem mówiąc, gratuluję wyboru ultimate, to najcięższa wersja w7, która od pro różni się tym że ma nadmiar zbędnych rzeczy.

A to takie coś na pochwalenie:

uptime

16:12:53 up 379 days, 15:18,  1 user,  load average: 0.17, 0.16, 0.13

:beach:

Edytowane przez mlodszy
Opublikowano

Taki mały offtop: serwer krakowa nie działa bo z tego co mi wiadomo hardware padło.

Moja 7 śmiga od 14 lipca 2009. Nawiasem mówiąc, gratuluję wyboru ultimate, to najcięższa wersja w7, która od pro różni się tym że ma nadmiar zbędnych rzeczy.

A to takie coś na pochwalenie:

uptime

16:12:53 up 379 days, 15:18,  1 user,  load average: 0.17, 0.16, 0.13

:beach:

offtop z ircnet: tam to już tylko sesje wiszą :D

Co do mojej "7" to wersja mi nie przeszkadza i chodzi doskonale.

btw, uptime z serwera fajny, ale teraz chodzi bardziej o domowe maszyny, a nie serwerowe :)

Opublikowano

Ja mam Win7 od 11 marca 2010 i jak na razie 0 problemów. Miało być tak, że program na Win7 po dezinstalacji nie zostawia po sobie śmieci. Ale chyba nie jest to przestrzegane. Może Win7 chodziłby szybciej.