Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otóż od jakiegoś czasu zaczął interesować mnie iPhone 3GS. Szukając recenzji jak i opinii dowiedziałem się że jest to bardziej konsola z telefonem jako dodatkiem co bardzo mnie zainteresowało i ucieszyło, gdyż takiego telefonu właśnie szukam. Jak każdy telefon tak i iPhone ma swoje minusy lecz z tego co wyczytałem jest ich mało i dość niezauważalne. Według mnie iPhone 3GS jest telefonem bardziej dla ludzi lubiących bajery i inne tego typu rzeczy. Jaka jest Wasza opinia na temat tego telefonu?

Opublikowano

matius+, zgodzę się z Tobą że cena 1800 jest dość za duża jak na ten telefon aczkolwiek jeżeli się dobrze poszuka znajdzie się używke w świetnym stanie za 700+ tak jak ja.

Gość MMySlime
Opublikowano

Jest szybki, a najważniejsze można zainstalować IOS`y :D

Opublikowano

bez jailbreaka to nie telefon

Bez czego? :huh:

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Opublikowano

kupowac drogo i jeszcze przerabiać telefon - w tym czasie to klient wymaga gotowca a nie półproduktu

jedyne appla co mam z sprzętu to ipod'a, przyznam jest za***isty z wyglądu i pod względem wykonania ale chore jest to że mp3 muszę ładować przez iTunes, a nad ceną się nie zastanawiałem bo go wygrałem za darmo :)

także za darmo mogę brać takie rzeczy :)

• Lubię to 1
Opublikowano
kupowac drogo i jeszcze przerabiać telefon - w tym czasie to klient wymaga gotowca a nie półproduktu

Przerobienie iPhone'a trwa od 1-5 minut. Wystarczy wejść na pewną stronę i już. Działa to zresztą także na iPodzie więc jak chcesz moge dać Ci linka i przerobisz :P. Oczywiście nie wchodzisz w link na kompie (bo nic nie zdziałasz) tylko na iPodzie/iPhonie.

Dzisiaj zamówiłem iPhone'a mam nadzieje że przyjdzie mi w tym tygodniu :D.

Opublikowano

a jak z gwarancją po jailbreaku ? i czy na pewno nikt nie ma backdoora w tym złamaniu ? zresztą apple ma standardowo w iPhonie swojego backdoora :D

android chyba zresztą też :P

nieważne w zasadzie ile trwa ten jailbreak - jak kupuje już taką droga zabawkę to chce mieć ją tak jak wydał ją producent.

zresztą co te złamanie poprawia bo na pewno nie specyfikę ramów, procka pamięci... także i tak lipa :D

Opublikowano

Odblokowuje za darmo aplikacje które można pobrać z program installous. Czyli tak jak przeróbka PSP, możesz pobrać z neta lub z programu który pobiera Ci się razem z jailbreakiem "Cydia". Co do gwarancji to możesz w każdej chwili usunąć jailbreaka instalując na nowo oprogramowanie wtedy nic nie robi Ci to z gwarancją.

Opublikowano

Przerobienie iPhone'a trwa od 1-5 minut. Wystarczy wejść na pewną stronę i już. Działa to zresztą także na iPodzie więc jak chcesz moge dać Ci linka i przerobisz :P. Oczywiście nie wchodzisz w link na kompie (bo nic nie zdziałasz) tylko na iPodzie/iPhonie.

Dzisiaj zamówiłem iPhone'a mam nadzieje że przyjdzie mi w tym tygodniu :D.

Odblokujesz tak tylko soft do 4.0.1 reszta softu w tym najnowszy musisz użyć wujka google on ci podpowie co i jak :)

Osobiście mam ten model i jestem bardzo zadowolony z niego :)