Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

[ZLECĘ] Modyfikacja "Reputacja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zlecę przerobienie modyfikacji "Top Reptation" pod wersję 3.1.4 Chodzi mniej więcej o coś takiego:

Klikając na "dodaj punkt" pojawi się okienko: (jak w przypadku podejrzenia kto przyznał reputację :)

pre_1323609178__clipboard01.jpg

Okienko powinno być z kilkoma opcjami do wyboru np, dodaj punkt za: wiedzę, pomoc,recenzję, test, inne, itp.

W profilu

pre_1323609377__okno1.jpg

widoczna będzie ogólna liczba punktów, tak jak teraz, a po kliknięciu na przycisk reputacja będzie widać za jakie czynności zostały przydzielone odpowiednie punkty lub po prostu obecna reputacja bedzie podzielona na wyżej wymienione składniki np. za pomoc, wiedzę etc..

Czy jest wykonalne? Podejmie się ktoś tego?

Na obecną chwilę mogę w zamian zaproponować:

1 lcencję na program G Data Total Care 2012/rok

1 licencje na program Trust Port Total Protection lub Internet Security/rok (do wyboru)

Ogólnie za zlecenie daję 2wie licencje na rok. Postaram się jeszcze zorganizować jakieś pieniążki, aczkolwiek nie wiem czy mi się to uda

Jest ktoś zainteresowany? Tutaj link do dyskusji na ten temat na moim forum

http://www.pcsh.pl/topic/738-reputacja-na-forum/

Opublikowano

Na obecną chwilę mogę w zamian zaproponować:

1 lcencję na program G Data Total Care 2012/rok

1 licencje na program Trust Port Total Protection lub Internet Security/rok (do wyboru)

Ogólnie za zlecenie daję 2wie licencje na rok. Postaram się jeszcze zorganizować jakieś pieniążki, aczkolwiek nie wiem czy mi się to uda

Zaprawdę kusząca propozycja. Prawie jak za free. ;)

Jest ktoś zainteresowany? Tutaj link do dyskusji na ten temat na moim forum

http://www.pcsh.pl/t...tacja-na-forum/

Znalezione błędy
Przepraszamy, wystąpił błąd. Jeśli nie jesteś pewny jak używać tej opcji lub nie wiesz dlaczego wystąpił ten błąd, zajrzyj do tematów pomocy by uzyskać więcej informacji.
[#103149] Dział dostępny po zalogowaniu.