Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Aplikacja IPB - System punktów ze sklepikiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jestem zainteresowany zlecieniem aplikacji do IPB, która polegałaby na zdobywaniu punktów w zamian za pisanie na forum - powiedzmy 2 pkty za nowy temat i 1 pkt za dodanie odpowiedzi. Punkty sumowałyby się na koncie.

Po uzbieraniu danej ilości punktów byłoby można zamawiać sobie różne rzeczy w sklepiku dostępnym na specjalnej podstronie - jakieś konta premium, rangi, gadżety itp.

Całość powinna być bardzo prosta, tzn. w sklepiku wyświetlałyby się poszczególne "produkty" a po kliknięciu w któryś wyświetlałby się jego opis + przycisk do zamówienia. W momencie zamówienia informacja pojawiałaby się w panelu admina.

Jeżeli jest ktoś zainteresowany stworzeniem takiej modyfikacji, ktoś może robił już coś podobnego lub zna jakiś gotowy odpowiednik - proszę o informację na PW lub w tym temacie - chętnie wysłucham wszystkich propozycji i wybiorą tą z najlepszym stosunkiem oferty do ceny.

Pozdrawiam serdeczne.

Opublikowano

Mialem ją kiedyś, jednak wydaje mi się zbyt rozbudowana, jest bardzo nieintuicyjna dla Użytkowników... Natomiast dopuszczam myśl, że ktoś mógłby mi to przystosować do moich potrzeb, tzn. odchudzić część funkcji, by obsługa była prostsza i intuicyjna :)