Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, zlecę stworzenie logo na stronę 

http://association.community.vel.pl/site/

Wielkość logo - takie jak demonstracyjne, ewentualnie odrobinę większe. 

Format: PNG (przeźroczyste tło)

Napis:

imię i nazwisko

the official website 

Plus jakiś fajny symbol - tu jestem otwarty na propozycje. Strona będzie poświęcona fotografii podróżniczej - będą na niej fotorelacje z wypraw do innych krajów - artykuły i dokumenty filmowe ukazujące różne aspekty życia ludzi innych kultur - ich wierzenia, tradycje, historie

(może kompas / globus ?)

Opublikowano (edytowane)

Albo - mam jeszcze inny pomysł na symbol.

Miałby składać się z 4 części - twarzy z popiersiem: gejszy (Japonia) / rdzennego mieszkańca afryki (na górzę) i jeszcze dwóch postaci - symbolizujących dwa inne kraje (na dole)

Proponuje 200 pln - za logo w dwóch wielkościach - jedno na stronę, drugie na wizytówkę. 

Myślę, że dla osoby, która ma doświadczenie w grafice to kwestia maks 60 minut i cena chyba jest ok.

250 pln - jeżeli będzie unikat.  :thumbsup:

Edytowane przez Rekonstruktor
Opublikowano

Witam
W jaki sposób dokona Pan wyboru ? na podstawie wysyłanych log i wtedy Pan wybierze to odpowiednie, czy należy zgłaszać swoje portfolio i tej osobie zleci Pan wykonanie loga ?

Opublikowano (edytowane)

Szczerze mówiąc pierwszy raz zlecam komuś wykonanie grafiki przez internet - sam myślę, że dałbym rade je zrobić - jednak zależy mi na logo, które będzie rzeczywiście unikatowe - konkretne. Chce je używać na stronie - ale też jako oznaczenie swoich zdjęć i wizytówek. To samo logo będzie pieczętować też wszystkie artykuły i dokumenty filmowe - więc musi zostać wykonane w kilku rozmiarach.

Trudno mi powiedzieć - myślałem, żeby zrobić coś w rodzaju małego konkursu - powiedzmy, trwającego do jakiegoś tam czasu. 

Np. na forum (na maila, czy pw) byłyby przesyłane logo w wersji testowej - czyli zamiast imienia i nazwiska będzie na razie Lorem ipsum - tym samym mogę zagwarantować, że nie przywłaszczę sobie grafiki bez zapłaty. Albo - na gotowym logo - autor zamieści znak wodny - a kiedy prześlę pieniądze - zdejmie go i prześlę na maila bez - już w wersji "niezakodowanej" 

Muszę mieć też pewność, że wykonane logo - nie jest duplikatem - dlatego przed zapłatą - prześlę wersje zakodowaną znakiem wodnym - do osób, które zajmują się sprawdzaniem tego - to już taka formalność.

Nawet już nie chodzi o to, że autor coś skopiuje - ale czasami jest tak, że może być gdzieś podobne logo -  i ktoś się czepi. 

Edytowane przez Rekonstruktor