Jump to content

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

desire

Użytkownik
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutralna

About desire

  • Birthday 12/06/1992

Kontakt

  • Gadu Gadu
    4948648

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Bełchatów

Informacje o forum

  • Wersja
    IP.Board 4.1.x
  1. Wystawiona jest aukcja z licencją pod tym linkiem http://allegro.pl/show_item.php?item=6176634726
  2. Witam mam na sprzedaż wygasłą licencję IPB. Licke trzeba aktywować i przenieść. Nie używana jakieś trzy lata Stoi i się marnuję. Koszt kup teraz to 300 zł. Płatność przelewem lub allegro mogę aukcję wystawić i potem płatność poprzez PAYu. Kontakt przez PW !
  3. Witam czy wiecie moze jak w sekcji client area na invision power zmienic sobie pytanie pomocnicze bo nie pamietam starego?
  4. Za 300 zł mogę sprzedać licencje zwykłą tylko trzeba ją odnowić. Kontakt PW
  5. dziękuje dziala kolega dostaje plusa mozna zamknac
  6. hmm wgrac jeden z tych hookow tylko? ale ktory lepszy i po polsku pod ipb 3.4.5?
  7. Gdzie ustawić aby te zwykle napisy na stronie glownej forum tzn np jest temat i autor jakis tam i jego nick jest na zwykly niebieski a jak to ustawic zeby nick sie swiecil na taki kolor jak jest grupa ustawiona?
  8. no ja nie wiem jestem tepy albo co wgralem do wszystkich folderow i to samo
  9. zrobilem tak jak na poradniku tzn ustawilem chmody i nadal nic oto screen folderu public_html
  10. kolego robie tak i nic to nie daje wgl mi strony nie czyta http://desirovsk1.unixstorm.org/ wrzucilem zawartosc board do public_html i nadalem chmody
  11. jestem swiezy wgl nie wiem o co chodzi, no w sumie nie do konca ;d , ale mam pytanie. Kupilem licencje ipb , sciaglem najnowsza wersje i wrzuciłem rozpakowany "board" do public_html i gdy wpisuje install to nic sie nie dzieje, hosting mam z unixstorma, wie ktos moze jak moge zainstalowac forum? tzn chmody ustawilem all na 777
  12. problem rozwiazny, dzieki byl problem w skinie
  13. no i wytlumaczy mi ktos dlaczego tak jest: Taki blad jest Błąd systemu [#1110] Brak plików XML do wysłania. Proszę spróbować ponownie. Wróć Przejdź do panelu Przejdź do strony głównej modułów tylko ze ja wogole nie moge sie dostac do panelu admina na forum, tylko mam ftp
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.