Jump to content

nowy1511

Member
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About nowy1511

  • Birthday 07/05/1994

Informacje o forum

  • Wersja
    IP.Board 3.4.7

nowy1511's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

2

Community Answers

  1. Mail delivery method zmieniłem na SMTP i od wtedy były te lagi zmieniłem z powrotem na php i smiga
  2. Nie działa mi acp http://forum.invisionize.pl/topic/46908-bia%C5%82a-strona-po-zalogowaniu-do-acp/
  3. Od kilku dni się tak dzieje. Hosting ovh perfomance 1
  4. Nic poprostu długo się laduje z 2min i na końcu biała strona. Acp też mi padło. Przy próbie logowania ładuje z 2 min i tak samo biała strona.
  5. Nie moge edytować. Te błedy występują na stronie głownej a przy logowaniu do acp dalej biała strona
  6. Warning: Illegal string offset 'member_id' in /home/xxxxxxxx/www/xxxxxxx/sources/base/ipsMember.php on line 2961 Warning: Illegal string offset 'member_group_id' in /home/xxxxxx/www/xxxxxxx/sources/base/ipsMember.php on line 2982 Warning: Illegal string offset 'member_group_id' in /home/xxxxxx/www/xxxxxxx/sources/base/ipsMember.php on line 2984
  7. Witam. Po zalogowaniu do acp wyskakuje mi biała strona po jakimś czasie. Nie mam pojęcia co się stało. Proszę o szybką pomoc
  8. Witam. Od jakiegoś czasu mam problem na forum przy pisaniu nowych tematów i prywatnych wiadomości po kliknięciu napisz strasznie długo się ładuje po czasie wyskakuje biała strona. Temat oczywiście jest napisany ale trzeba czekać strasznie długo na forum mam mega spam. Pomoże ktoś?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.