Hosting dHosting.pl - 10% rabat! :-)

Apexxx

Użytkownik
  • Zawartość

    26
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna

O Apexxx

Kontakt

  • Gadu Gadu
    34367648
  • Skype
    Nie posiadam.

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Kraków

Informacje o forum

  • Wersja
    IP.Board 3.4.7
  1. Witajcie. Mam pewien problem ze stylem, głównie w sidebarze. http://screenshot.sh/m8YnAdzXwCKRz Może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi? Na innych stylach te hooki działają bez problemu, tylko na tym coś jest nie tak.
  2. Dzięki wielkie, do zamknięcia.
  3. Witajcie. Może mi ktoś odpowiedzieć, jak takie coś wykonać? Czy odpowiada za to mod, czy kod? http://screenshot.sh/mFb4Dl5MrIKgE
  4. Nie, mam po prostu stare forum, na starej domenie, a chce żeby forum było pod nowym adresem. Nie wiem dokładnie jak to zrobić.
  5. W conf_global mam podaną już nową domenę, ale gdy wchodzę na forum nadal jest stara. Nie wiem co mogłem spieprzyć...
  6. Witajcie. Chciałbym zmienić domenę na moim forum, tylko nie jest pewny do końca jak. Z tego co wyczytałem, to wystarczy zmienić tylko link do forum w pliku conf_global i w ustawieniach forum adres ścieżki do obrazków. Coś pominąłem? Czekam na odpowiedź.
  7. Problem rozwiązany, proszę o zamknięcie.
  8. Witajcie. Nie wiem co mnie tknęło ale w pole nazwy kategorii wklepałem kod i teraz mam problem, ponieważ stan wizualny forum się posypał, a jeśli próbuję usunąć kategorię, to przenosi mnie na inne forum. Jak to naprawić?
  9. Wybaczcie za spam, ale postu nie da się edytować. Poradziłem Sobie już z tym sam, dziękuję za zainteresowanie.
  10. Modyfikacji? Próbuję tak i tak, nadal nie wiem jak to rozgryźć.
  11. Nie chodzi mi tutaj o post itp. Tylko o wygląd czcionki forum.
  12. Witam. Chciałbym usunąć kursywę, pytanie jest takie: jak to zrobić?
  13. Nie chodzi mi o ikony do poszczególnych działów, lecz o jedną należącą do każdego.
  14. Czyli nie pokazuje się nowa ikona, która została wgrana przez ftp. http://screenshot.sh/m9gsIVnIhKT0w
  15. Cześć! Mam otóż taki problem, iż zmieniłem ikony działu w stylu darkrage v1, ale nadal ich nie widać. ch-mode jest ustawione na 777, nie mam pojęcia co mogło się stać. Wcześniej gdy zmieniałem w innych stylach wszystko było dobrze, wie ktoś jak to naprawić?