Hosting dHosting.pl - 10% rabat! :-)

Grafer

Użytkownik
  • Zawartość

    209
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

15 Neutralna

O Grafer

Kontakt

  • Gadu Gadu
    9779951

Informacje o profilu

  • Miejscowość
    Swarzędz

Informacje o forum

  • Wersja
    IP.Board 3.4.5
  • Forum
    HolyShit.pl
  1. Jakim zapytaniem?
  2. Witam. Czy istnieje możliwośc zmiany grupy użytkownika przy pomocy zapytaniu do bazy?
  3. Wstawić to gdzieś do .xml hooka i pobawić się z tą funkcją i zainstalować hooka od nowa?
  4. Witam. Mam hooka, w którym wyświetlanie nicków użytkowników odbywa się za pomocą linijki {IPSMember::makeProfileLink($topic['starter_name'], $topic['starter_id'], $topic['seo_starter_name'])} Jak to mogę zmienić lub na co zamienić, aby wyświetlane nicki były kolorowane?
  5. Czy jest możliwość, aby w blocku "Ostatnie tematy" w panelu bocznym na forum wyłączyć wyświetlanie z danego forum tematów? Tak, aby wyświetlało ostatnie tematy z wyłaczniem np. działu "reklamy"?
  6. Zainstalowałem ostatnio IP.Content na swoim forum, ale niestety w artykułach polskie znaki zmieniają się na znaki zapytania "?". Na IP.Board polskie znaki działają bez zarzutu, a bloki IP.C też mają polskie znaki, które działają. Czym może być to spowodowane i jak mogę to naprawić?
  7. Wgrałem ją wczoraj, i niektórzy mieli po 200 dni naliczone. Możliwe, ze ją wgrałem już kilka lat temu, dlatego tak jest.
  8. Witam. Wgrałem do siebie na forum modyfikację "(SOS33) Total Time Spent On Forum" , która zalicza czas uzytkownikow na forum i pokazuje w ich profilach. Niestety modyfikacja ta zlicza czas od początku istnienia forum, a nie od czasu wgrania modyfikacji. Czy wiecie może w jaki sposób mogę zresetować czas online wszystkich użytkowników?
  9. Gry próbuję napisać temat, dopisuję się on do istniejącego już tematu. W widoku działu pokazany jest jako nowy, osobny temat, jednak po wejściu w niego pokazuje się temat, który istniał już wcześniej, a temat, który napisaliśmy dodaję się jako post na końcu tego tematu. Co może być przyczyną? Próbowałem resynchronizować tematy i fora, ale nie pomogło.
  10. Witam. Gdy próbuję stworzyć nowy temat wyskakuję mi biała strona z następującymi błędami. (temat się tworzy normalnie, tylko przenosi na białą stronę i nic nie ładuje)
  11. Witam. W jaki sposób mogę zresetować reputację wszystkim użytkownikom na forum?
  12. Może to mieć związak z .htaccess, który wygląda tak? <IfModule mod_rewrite.c> Options -MultiViews RewriteEngine On RewriteBase / RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} .*\.(jpeg|jpg|gif|png)$ RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteRule . /public/404.php [L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule>
  13. Witam. Przeniosłem forum na nowy serwer. Po przenosinach jedyne co działa to strona główna i panel administracyjny, moderatora itd. Reszta odnośników do tematów, aplikacji, profili itp. "nie istnieje" i przeglądarka ich nie odnajduję. Linki sa w formacie http://xxx.pl/user/77828-grafer// http://xxx.pl/topic/76986-aktualizacja-forum/ Jak mogę to naprawić?
  14. Ok, wrzuciłem od nowa na czysto pliki od IPB 3.4.7 i zadziałało. Mam nadzieję, że już na stałe.