Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat!

liraj

Użytkownik
  • Zawartość

    10
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutralna
  1. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    Mam konto z licencją więc mam dostęp do client area. Ale potrzebuje szybko podpisać klucz do forum. nadpisywałem już pliki i dlatego ta biała strona mi się pokazuje.. Chcę wiedzieć jakie foldery mam zostawić przy wgrywaniu od nowa ips, ale zeby tematy i uzytkownicy zostali.
  2. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    Czekam do teraz na odpowiedź, a napisałem o 10 wiadomość dot. białej strony.. Proszę o podanie konkretnie nazw folderów, które mam zostawić, abym nie usunął nie tego co trzeba bo nie doczekam się odpowiedzi..
  3. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    Tylko których plików? Pierwszy raz mam do czynienia z tym i nie wiem co muszę zostawić.
  4. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    tylko że na odpowiedź od admina długo się czeka, dlatego wolałbym wgrać od nowa wszystko..
  5. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    Jakie pliki zostawić?
  6. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    tak, przez 2 dni miałem nulleda bo zakup licencji się przedłuzył do następnego tygodnia. Zakupiłem już klucz, dlatego się pytam czy po usunięciu nulleda i wgraniu plików od ips, czy nie usunie mi użytkowników i tematów. Wczoraj jeszcze działało wszystko po wgraniu w taki sposób plików. a dziś już błąd
  7. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    usunąłem, aczkolwiek dalej ten sam problem
  8. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    mam conf_global.dist.php i conf_global.php
  9. liraj

    Problem z wgraniem licencji.

    wersja 4.3.5. Czyli mam usunąć wszystkie pliki i wgrać te od ips? Nie usunie mi to użytkowników i tematów?
  10. mam pewien problem, wgrywam pliki od ips, wszystko pieknie ladnie, gdy próbuje wejsc do twojastrona.pl/admin to wyskakuje mi biała strona, a w linku takie coś: http://mojastrona.pl/admin/?adsess=102a9057b4831873d6165a095dc8058c&app=core&module=system&controller=login&error=NO_ADSESS&ref= . Nie wiem kompletnie co to znaczy. a gdy wchodze w admin/install to przenosi mnei do admin/upgrade i wyskakuje błąd Screenshot by Lightshot nie mogę wpisać klucza licencyjnego przez to.. forum działa normalnie.
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.