Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie małe pytanko, otóż na koncie swoim sprawdzałem stan i zobaczyłem coś takiego:

Sadlo: 45zł

Kwota do użytku: 25zł

O co z tym chodzi? Saldo to jest różnica między wpływem i wypływem pieniędzy na konto?

Opublikowano

Ja mam zawsze coś takiego kiedy robię przelew/kupuję w sklepie. A ta kwota nie została jeszcze zaksięgowana.

Przykładowo, stan mojego konta 10.000.000:33_8: kupiłem sobie właśnie... powiedzmy Mercedesa za 600.000zł (taniocha, ale co zrobić). To pokazuje mi przez jakieś 24h nadal kwotę 10 milionów złotych, ale saldo dostępne 9.400.000zł. Kiedy zaksięgują kwotę za mercedesa, obie kwoty będą pokazywać to samo. Czyli te marne ponad 9 Milionów złotych.

Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o saldo, to jest to kwota początkowa która jeszcze nie została zaksięgowana. A jeśli chodzi o kwotę do użytku, to jest to kwota którą masz aktualnie, po zaksięgowaniu wpłaty bądź wypłaty, twoje saldo będzie wynosiło 25 zł. To tyle co mam do napisania.

P.S

Nie jestem pewny czy dobrze Ci to wyjaśniłem. Więc z góry przepraszam za wprowadzenie w błąd.

Edytowane przez Neo

.Szanuj innych tutaj na forum, jak inni szanują Ciebie.