Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Robiłem małe poprawki na forum(modyfikacja stylu), i postanowiłem również oczyścić shoutbox.

Gdy próbowałem napisać pierwszy post, nie dało się kliknąć przycisku "Wyślij", a dokładniej, napisałem coś w okienku, i kliknąłem ten przycisk, to tak jak by nie miał odprowadzenia, pusty-click, jedyne co działa z przycisków shoutbox'a to buźki.

Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? bo trudzę się i trudzę, i nic, dlatego napisanie na tym forum to mam nadzieje moja ostateczna pomoc.

Pozdrawiam.

Opublikowano (edytowane)

Oj.. chyba jednak powyższa teza się potwierdziła, bo na innym skinie działa bez zarzutów.

@Edit:

Jednak nie było to takie trudne.. dziękuję Panu wyżej, za przypomnienie, o zmianie skinu, dzięki tej podpowiedzi, poprawiłem błąd, wszystko działa tak jak powinno, do zamknięcia, i przepraszam za kłopot.

Pozdrawiam.

Edytowane przez SpartakuS
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.