Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Darmowe banery flash

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ENGLISH:

I am offering a free service: I will make you a flash logo for your IPB skin.

For basic text changes to flash, this is free. All you need is the following information to post here so I know what I need to do for you. I will do my best to check daily on requests and try to get them done in the same day.

Please including the following in your request (just post):

• Dimensions of the logo.
  • Colors you want it to have. (no background color, all logos will be transparent)
  • Font specifications. (sometimes best to use the original Font used in the original skins Logo)
  • What you want the logo to do. (Use my examples as ideas of what you might want)

Here are some basic examples. These are simple text changes to show flash movement. This will give your website a little spark compared to all the other sites out there with default, text-based images only. Adding flash to your site spices it up.

(ALL examples are slightly increased in size for your viewing pleasure, all final work is set to proper dimensions)

I am offering a paid service: I will make you a fancy flash text logo.

Cost can range from $5-10.

I know other places will charge you up to $30-50 for what I am offering. I feel that those places are rip offs so I offer my service at a drastically less price.

All payments are done through PayPal and are non-refundable. (If you are unhappy with the finished work, we can work together to perfect it to your liking).

If you are interested in custom work, please send me a private message here on the forums with the following information...

Please including the following in your custom work request:

• Dimensions of the logo.
  • Colors you want it to have (no background color, all logos will be transparent).
  • Any images or icons you may want in as well. Please let me know what you want them to do as well.
  • Font specifications (sometimes best to use the original Font used in the original skins Logo).
  • What you want the logo to do. (Use my examples as ideas of what you might want)

Here are some examples I have made to show off my work.

I will edit this post over time with more examples (as long as people request my work).

TO ALL FLASH LOGO REQUESTS:

When I am complete with your work - I will send you a private message on how to install the logo. You will need to upload the file to your site's FTP, and replace the default header code. (I will provide you with the code) Some skins get touchy with flash in the banner, not sure why, but usually playing with some dimensions changes will fix the problem.

If you are unhappy with your work, I will try to work with you to make it how you like. I would rather have happy and satisifed customers than unhappy customers.

POLSKI:

Oferuję darmową usługę: Wykonam baner dla Twojego forum w technologii Flash.

Za darmo dodam podstawowe animacje do Twojego tekstu. Wszystko, co musisz zrobić, to zastosować się do poniższych informacji, abym wiedział, co mam dla Ciebie wykonać. Postaram się sprawdzać zamówienie codziennie oraz przedstawić gotowe projekty jeszcze tego samego dnia.

Zamieść poniższe informacje w swojej prośbie (odpowiedz w tym temacie):

• Rozmiary logo.
  • Kolory, których mam użyć. (bez tła, wszystkie loga będą przezroczyste)
  • Krój i rozmiar czcionki. (zwykle najlepiej jest użyć czcionki dostarczonej wraz z plikami skina)
  • Animację, którą mam wykonać. (przejrzyj przykłady, aby sprawdzić, jak można animować tekst)

Poniżej znajduje się kilka prostych przykładów moich prac. Takie animacje dodadzą Twojemu forum charakteru, którego brakuje na innych statycznych stylach.

(WSZYSTKIE przykłady zostały lekko powiększone, aby się je przyjemniej oglądało. Logo będzie oczywiście zrobione w podanych przez Ciebie wymiarach)

Oferuję również płatną usługę: Wykonam zaawansowane logo w technologii Flash.

Koszt waha się w granicach $5-10.

Inni graficy życzą sobie minimum $30-50 za to, co tutaj oferuję. Uważam, że znacznie przesadzają, więc oferuję swoje usługi po dużo niższej cenie.

Płatności oczekuję jedynie poprzez PayPal, a wpłat nie zwracam. (Jeżeli nie będziesz zadowolony z finalnego efektu, możemy razem popracować na logiem i dostosować je do Twoich wymagań).

Jeżeli jesteś zdecydowany na płatną usługę, wyślij mi Prywatną Wiadomość na tym forum.

W wiadomości zawrzyj poniższe informacje:

• Rozmiary logo.
  • Kolory, których mam użyć. (bez tła, wszystkie loga będą przezroczyste)
  • Grafikę lub ikony, które mają się znaleźć w logo oraz efekty, które na nich mam zastosować.
  • Krój i rozmiar czcionki. (zwykle najlepiej jest użyć czcionki dostarczonej wraz z plikami skina)
  • Animację, którą mam wykonać. (przejrzyj przykłady, aby sprawdzić, jak można animować tekst)

Poniżej kilka moich prac, które niedawno wykonałem.

Dodam kolejne przykłady, jeśli użytkownicy tego forum będą zainteresowani moimi usługami.

UWAGA:

Po zakończeniu mojej pracy, wyślę Ci PW z instrukcją, jak zainstalować logo. Będziesz musiał wgrać pliki na swój serwer FTP oraz zmienić zawartość kodu nagłówka (prześlę Ci gotowy kod). Niektóre style nie chcą w pełni współpracować z logami Flash, nie wiem dlaczego, ale wystarczy pobawić się z jego wymiarami, aby rozwiązać ten problem.

Jeśli nie będziesz zadowolony z końcowego efektu, postaram się dopracować logo razem z Tobą. Wolę mieć zadowolonych klientów niż zepsuć sobie opinię.

UWAGA KOŃCOWA:

Nie znam polskiego. Jeśli zdecydujesz się odpowiedzieć w tym temacie lub wysłać mi PW, pisz proszę po angielsku ;)

• Lubię to 2