Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy boty google powinny mieć dostęp jak użytkownik? Np jak niektóre działy wymagają zalogowania się no to jak bot może indeksować zawartość działu skoro go nie widzi. Nasuwa się kolejne pytanie co z błedami, ktore bot bedzie generowal kiedy nie bedzie mogl np wyslac wiadomosci.. a im wiecej bledow tym wiadomo gorzej dla naszej strony.. Czy ktos wie jak to funkcjonuje ?

Opublikowano

Daj dostęp do działów grupie boty i po problemie. Nie będzie miał dostępu do wiadomości to nie będzie problemów z ich wysyłaniem.

Ale jak bot będzie mógł wejść do działu niedostępnego dla gości to i goście po zmianie useragent'a tam wejdą lub zobaczą zawartość w google cache.

Jak zamykasz dział dla gości to zamykaj go na dobre a nie kombinuj z otwieraniem go dla botów bo to mija się z celem.

Opublikowano

ok a jak w narzedziach dla webmasterow mam bledny link ktory kieruje mnie do:

[#10343] Nie możemy zweryfikować, który temat chcesz otworzyć.

To ten numerek mozna gdzies odczytac dokladnie skad sie wzial lub jaka byla jego historia? Mam pare bledow i przy kazdym jest rozny numer

Opublikowano

To ten numerek mozna gdzies odczytac dokladnie skad sie wzial lub jaka byla jego historia? Mam pare bledow i przy kazdym jest rozny numer

http://community.invisionpower.com/resources/documentation/ips_error_codes.html/_/invision-power-board-3xx

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power