Skocz do zawartości

ROZWIĄZANY: Zakup licencji a jej aktywacja?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Dziś rano kupiłem licencję na IPBoard IPDownloads oraz IPBlog no i do tej pory nie są one aktywowane moje pytanie brzmi dlaczego to tak długo trwa? Pamiętam jak kiedyś kupowałem licencję to była ona aktywowana w przeciągu 20 minut a teraz trwa to 10 godzin i dalej nic. Napisałem do nich ticket ale nikt nie odpowiada. Hm.... i nie wiem co mam zrobić.

Opublikowano

Witaj na forum! :)

http://www.invisionpower.com/company/faq.php

How long will my order take to process?

We manually approve all orders from new customers for fraud using multi-point checks. We ask that you allow up to 48 hours for your order to be approved, although it is usually much quicker. This measure protects us and our customers.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

a no faktycznie :D po lekkiej przerwie nie mogę się odnaleźć na tej ich nowej stronie stara szata invisionpower.com była bardziej przyjazna :)

Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.