Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby ktoś przybliżyć co oznacza ten komunikat i jak naprawić aby zniknął?

Warning: DOMDocument::loadXML() [domdocument.loadxml]: (null)xmlSAX2StartElementNs: out of memory in Entity, line: 84445 in /xxxxxx/xxx/xxx/public_html/ips_kernel/classXML.php on line 346

10_logo.png

Opublikowano

Występuje to wtedy, jak wchodzę do PA i standardowo pojawia się na górze ekranu, nad menu odnośnikami Zalogowano jako XXX - Powrót na forum - Panel kontrolny.

Po przejściu w inną opcję np. Fora, komunikat znika. Dzieje się to od momentu kiedy wgrałem spolszczenie. Nie dość że mam problem, ponieważ całe spolszczenie zaktualizowało mi główny język, to przez to wyskoczył ten akurat komunikat.

10_logo.png

Opublikowano

Masz coś pokombinowane i to porządnie. Plik

ips_kernel/classXML.php

w linii 346 ma w standardzie komentarze, a funkcja o której mowa w błędzie(loadXML) jest 6 wierszy wyżej. Wychodzi na to, że edytowałeś ten plik.

Poza tym xmlSAX2StartElementNs nie wygląda na jakąś standardową funkcję php(i w standardowych plikach IPBoard nie występuje ani razu!) a z tego co widzę jest to funkcja modułu SAX2 z biblioteki libxml2.

Możesz próbować wyłączać zainstalowane aplikacje/moduły i cofać wprowadzone zmiany.

A jeżeli ten błąd występuje po prostu po użyciu DOMDocument->loadXML to możesz jeszcze szukać innego hostingu(poza wyłączaniem aplikacji i modułów).

• Lubię to 1
Opublikowano

Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu.

Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum.

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.