Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przenies je do kosza a kosz zabezpiecz odpowiednimi prawami dostępu. (dostep dla moderatora i wyzej, samo forum widoczne dla wszysystkich). ty majac uprawnienia bedziesz je widzial w wyszukiwarce, user nie

Opublikowano

Robiłam porządki więc skasowałam wszyskie tematy z kosza i obecnie kosz jest pusty. Gdzie się teraz znajdują to nie wiem, ale na na forum ich nie widać. To był temat z działu dla modów. W wynikach wyszukiwarki pokazuję się na różowo i ma ikonę z krzyżykiem. A po kliknięciu jest napisane, że jest skasowany i jest opcja przywrócenia lub skasowania. Jest jeszcze adnotacja, że mam uprawnienia do czytania skasowanych tematów, co chyba wyjaśniałoby sprawę.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

Edit: Albo i nie. Bo widzę tylko ten jeden wśród skasowanych, a o tym samym tylule, było kilka.

Czyli to nie są tematy usunięte a po prostu usunięte miękko.

Jedyna opcja to chyba usunąć uprawnienia do odczytywania ich(?).

Właśnie nie pamiętam. Przetestuję zaraz takie i takie.

Türkülerdir Sevdam...

Opublikowano

To były jednak miękko usunięte. Więc jedna sprawa wyjaśniona.

Ale z tymi testami to przedobrzyłam. Chciałam sprawdzić na innych uprawnieniach, po przeniesieniu z kosza itp. i efekt jest taki, że teraz pewien inny temat widoczny jest tylko jako ostatni w działe, ale po wejściu w dział go nie ma, a po kliknięciu w temat dostaję błąd [#10343]. Jak go teraz usunąć?

Türkülerdir Sevdam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.