Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Szukam sponsora !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję sponsora na licencję IPB (Invision Power Board). Może to być licencja na wersję 3.1.4 lub wersje 3.2.x.

Co oferuję?:

-Zyski z reklam

-Rangę Administratora

-Przyjazny i obeznany Team

-Własny hosting i domena

Czego żądam?:

-Ważnej na dłuższy okres licencje IPB

-Lojalności i odpowiedzialności

-Obeznania się w tym silniku

-Stałego i luźnego kontaktu

Miałem już wcześniej sponsora, lecz zrezygnował z hostingu i licencji z powodów osobistych, których nie chciał mi podać. Jak na razie forum stoi bez hostingu. Mam zamiar kupić go na ovh.pl. Jeśli rozchodzi się o konkurencje to nie ma obaw. Startowaliśmy równo z innym forum i identycznej tematyce (MMORPG i FPP). Po 2 dniach mieliśmy 30 użytkowników i więcej niż 1000 postów, a oni troszkę mnie. Domenę posiadam w serwisie az.pl, jest to domena rpgcity.eu, opłacona jeszcze na 300 dni więc bez obaw.

Jeśli ktoś chciałby się jeszcze czegoś dowiedzieć, bądź złożyć ofertę sponsoringu to zapraszam na GG: 9727889. Pozdrawiam.

Opublikowano
Co oferuję?:

-Zyski z reklam

-Rangę Administratora

-Przyjazny i obeznany Team

-Własny hosting i domena

Liczy się tylko 1.

-Obeznania się w tym silniku

To "sponsor" miałby jeszcze zajmować się tym forum?!

Po 2 dniach mieliśmy 30 użytkowników i więcej niż 1000 postów, a oni troszkę mnie.

Wg. google cache z 5 Lis 2011 23:14:44 GMT.:

Wszystkich postów 925
Wszystkich użytkowników 25
Najwięcej użytkowników 14

Nic konkretnego co miało by przynieść zyski(a na dodatek nie zgadza się z tym co piszesz).

• Lubię to 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.