Lukaszenko Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Witam. Od kilku godzin główkuje nad jednym problemem. Otóż chciałbym zapytać się Was, czy jest możliwość zobaczenia kto,ile wysłał zgłoszeń/raportów? Jest jakieś zapytanie w sql? W acp szukałem lecz nic rozwiązującego mojego problemu nie znalazłem. Pozdrawiam. Edytowane 2 Czerwca 2012 przez Lukaszenko Jak wyjść z elohell? Jak sprawdzić MMR? Lee sin jungle poradnik!
matthewk Opublikowano 2 Czerwca 2012 Opublikowano 2 Czerwca 2012 http://nazwa_strony/index.php?app=core&module=reports&do=index O ten link Tobie chodzi ?
Lukaszenko Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2012 Heh, niechodzi mi o to. Może źle wytłumaczyłem. Chciałbym dowiedzieć się kto, ile raportów wysłał. Np. użytkownik | ilość wyłanych zgłoszeń matthewk | 50 lukaszenko|23 Coś takiego poszukuje lub coś podobnego do tego. Jak wyjść z elohell? Jak sprawdzić MMR? Lee sin jungle poradnik!
prat Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Weź poprawkę na prefixy tabel. SELECT m.name AS 'Member', COUNT(r.report_by) AS 'Report count' FROM rc_reports AS r INNER JOIN members AS m ON r.report_by = m.member_id GROUP BY r.report_by ORDER BY COUNT(r.report_by) DESC Edytowane 3 Czerwca 2012 przez prat 1
Lukaszenko Opublikowano 3 Czerwca 2012 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2012 Dzięki, właśnie o to mi chodziło. Bardzo Ci, ale to bardzo jestem Ci wdzięczny. Jak wyjść z elohell? Jak sprawdzić MMR? Lee sin jungle poradnik!
Jakub Opublikowano 3 Czerwca 2012 Opublikowano 3 Czerwca 2012 Problem ROZWIĄZANY. Jeśli są jakiekolwiek wątpliwości, pytania proszę o założenie nowego tematu. Wszelkie uzasadnione reklamacje/pretensje/sugestie/rady przyjmuje ekipa forum. Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †Nie ma bolca na izolca!!!Tłumaczes Power
Rekomendowane odpowiedzi