Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Temat testowy - Kolusia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Taki test innej czcionki i stylu + ff

1. Imię: Dominik2. Nick na Serwerze/Forum: Masterczulki3. Wiek: za 3 dni 184. Kontakt: Steam/ GG 186717895. Znajomość serwerów od strony technicznej: Umiem wgrywać i przerabiać pluginy.6. Co chciałbym zrobić na Forum oraz Serwerach (uzasadnienie): Jak dla mnie forum jest w bardzo dobrym stanie, nic nie zostaje oprócz rozreklamowania go tak aby, było po 190 osób jak wcześniej. Co do serwerów chciałbym powgrywać na niektórych roundsoundy, ogólnie je ulepszyć poprzez reklamowanie, zbiórki na reklamy wiaderko. Chciałbym się zająć serwerami bo są na prawde dobre tylko brakuje i reklamy/dobrej konfiguracji amxx.7. Czy miałeś już T@ jeżeli tak to jakie masz doświadczenie?: Byłem administratorem na 2 sieciach.8. Dlaczego właśnie Ty miałbyś zostać Junior Adminem: Mam dużo czasu, (nowy komputer) więc nic mi nie przeszkadza by sprawdzić się w tej posadzie (Tak wiem popełniłem błąd wtedy, lecz to było dawno i myśle że można mi zaufać od początku)9. Czas który poświęce dziennie na forum/serwery (około): 4 godziny10. Coś o sobie: Dominik lat 18 <3
Edytowane przez PawelS
Opublikowano (edytowane)

asdasdasdasd

asdasdasdasdasd

asdasd

Edytowane przez ratosluaf
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.