Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Sprzedam Strzelaj.net

Gość CiociaSamaRozkosz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano (edytowane)

Czołem!

Dzisiaj na mojej aukcji, mam do sprzedania forum - Strzelaj.net 

Domena i serwer są sponsorowane przez firmę hosteam. Forum można wykorzystać pod sieć serwerów gier, bądź forum o grach - kto jak woli. Domena w sieci istnieje już cztery lata, była kiedyś najlepszą siecią serwerów w sieci, ale to było szmat czasu w tył. Były Plany aby reaktywować sieć, ale niestety nie wyszło tak jak to przewidziałem z powodu: braku czasu na zajmowanie się czymś, co nie ma dla mnie sensu.

Forum jest postawione na oryginalnym skrypcie IP.Board i tutaj zaczynają się schody. Zadajesz sobie właśnie pytanie - "Czy również przy zakupie, otrzymam skrypt"? - NIE. Jedynie mogę zadowolić klienta, ponieważ po zakupie nic nie ruszam forum - ani IP.Board - także na forum, będziesz posiadał oryginalny skrypt - który Ci nikt nie zarzuci. Jeżeli czujesz się nie pewnie, po prostu zmienisz - ale myślę, że jest to dobra propozycja. 

Poniżej przedstawiam dowody, iż jestem posiadaczem strony internetowej, którą oferuję na sprzedaż.

42008169869488113210.png

Kontakt: 

GG: 5234073

e-mail: [email protected]

Cena: 130 zł

Edytowane przez Macsch15
Połączone
Opublikowano (edytowane)

Czyli sprzedajesz co? bazę userów (o ile jakaś jest), serwer, i domenę na resztę wykupionego sponsorowanego czasu u hostingodawcy i skrypt forum który automatycznie po sprzedaży staje się lewy.

Aha i piszesz "ale myślę, że jest to dobra propozycja". Nic tylko brać w ciemno ;)

Edytowane przez OmegaOne
Gość CiociaSamaRozkosz
Opublikowano

SPRZEDAM PILNIE ZA 60 ZŁ!

POTRZEBUJĘ PILNIE GOTÓWKI I TO BARDZO, NAPISZ - DOGADAMY SIĘ!