Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

gotowy, oryginalny i niepowtarzalny skin pod ip.board

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kupię jeden skin pod silnik ip.board. Skin musi być zakodowany poprawnie, zgodnie z najnowszą aktualizacją ip.board (3.4.4).

Cena jest do ustalenia, wszystkie skiny obejrzę na screenach lub na demach stron. :)

Po kupnie skinu chciałbym być JEDYNYM jego posiadaczem, czyli zostaje on tylko u mnie i jest on mój.

Kontakt gadu-gadu: 34587747

Opublikowano

Myślisz, że ludzie mają gotowe unikalne skiny na magazynie czekające specjalnie na klienta?

Tak to pewnie wygląda ze strony skinera:

Nie wiem co robić. Może zrobię kilka skinów na zapas? Na pewno ktoś je kupi.

• Lubię to 1

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano

Myślisz, że ludzie mają gotowe unikalne skiny na magazynie czekające specjalnie na klienta?

Akurat są ludzie, którzy mają gotowe skiny. :) Już jeden się zgłosił jednak skin nie pasował do tematyki. Więc jednak są tacy ludzie, którzy mają skin czekający na klienta.

Opublikowano

Po co, przecież ty już masz od trzech miesięcy trzymać skina DLA NIEGO.

Opublikowano (edytowane)

Tematyka jest nieważna - przedstawisz skin, będzie przyjazny dla oka, będzie się podobał to kupuję. :)

ratosluaf - po co piszesz, skoro twój post nie ma sensu? Coś wnosisz do tematu oprócz głupiej i bezsensownej ironii?

Edytowane przez Lecix
Opublikowano

No nie mogę, granice wszelkiego absurdu zostały przekroczone  :hysterical: 

Żaden skinner nie robi skinów na zapas, chyba, że będą pod sprzedaż masową. Jeżeli chcesz mieć skin, to napisz do któregoś, zapłać mu, siedź cicho i czekaj na wyniki pracy.

Opublikowano

Każdy skin powinien być uniwersalny, jeżeli chcesz swój prywatny możesz go zrobić sobie sam, a jeżeli chcesz prywatnie kupić od kogoś to nie za małe pieniądze, nikt Ci na rękę nie będzie szedł z takimi warunkami jakie przedstawiasz. To tylko skin.

Opublikowano

Akurat są ludzie, którzy mają gotowe skiny. :) Już jeden się zgłosił jednak skin nie pasował do tematyki. Więc jednak są tacy ludzie, którzy mają skin czekający na klienta.

Albo mają skin który nie spodobał się wcześniejszemu klientowi :)