Skocz do zawartości

IP.Blog czy IP.Content?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Jakub,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeden problem ;C

Niewiem, którą modyfikacje wybrać, przykładowo chciałbym aby na portalu tym były 3 kolumny od lewej strony (Nowe aplikacje, system, gry) oczywiscie to przykłady,  a od prawej ostatnie posty na forum itd. 

Które lepsze?

Opublikowano

A co konkretniej planujesz?

Nasz kolega już siedział za piracką wersję IPB, Ty też możesz
† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †
Nie ma bolca na izolca!!!
Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

Planuje stworzenie portalu o tematyce informatycznej, nowosci ze swiata  gier(na pc i telefony), systemów (android, ios, windows, linux), sprzęt, telefony. Kursy (html itd). Taki zbiór. Oczywiście pod to forum :) Chodzi mi o główną stronę index, czym będzie Content lub blog.

Edytowane przez PanOrienT
  • Rozwiązanie
Opublikowano

To zdecydowanie IP.Content. Wymaga trochę grzebania, ale efekty mogą być naprawdę świetne.

• Lubię to 2

Tłumaczes Power

Opublikowano

Niezbyt, bo trzeba mieć już zainstalowane. Możesz też chwilowo kupić sobie najtańszą wersję hostowaną za 10$ na miesiąc.

• Lubię to 1

Tłumaczes Power

Opublikowano (edytowane)

I tą ofertę hostowaną mogę zakupić tylko na miesiąc? W tym czasie mogę pobawić się z kodem, i czy to będzie samo forum, czy IP.Content także?
I czy znalazłbym osobę na forum, która pomogłaby, czy nawet stworzyła portal pod moje zainteresowanie? Oczywiście, w grę wchodzą pieniądze jak będzie taka potrzeba?

Edytowane przez PanOrienT
Opublikowano

Tak, możesz kupić na miesiąc. Są jednak ograniczenia: w jednym momencie na takim forum może być maksymalnie 10 osób i nie masz dostępu do kodu forum. Możesz robić wszystko, na co pozwala ACP, czyli edycja skinów też jest możliwa.

Co do drugiego pytania, napisz u nas na giełdzie. Powinien znaleźć się chętny. :)

Tłumaczes Power

Opublikowano

Na tym forum będę tylko ja ;) Z powodu iż chce spojrzeć na kod, jak całość wygląda w modyfikacji.

A mógłbyś jeszcze mnie poinformować ile osoba by chciała za dostosowania ip.Content do moich wymagań (tzn parę kolumn o odpowiedniej treści, odpowiednie menu). Taki zakres kwoty?

Opublikowano

O kosztach naprawdę ciężko mówić, trzeba by dokładniej opisać co i jak. :)

• Lubię to 1

Tłumaczes Power

Opublikowano

W dziale kupię raczej powinieneś móc pisać już teraz. :)

Tłumaczes Power

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.