Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Top Posters-Źle układa

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Gość Wolen,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem iż po zainstalowaniu Top Posters 1.0.1 trzecia osoba jest niewyrównana z pozostałymi. Może ktoś wie o co chodzi? SS w załączniku

post-22181-0-26895600-1425929539.png

Opublikowano (edytowane)

Robi mi to samo na deflectionie. Spróbuj przebudować styl w ACP, jeśli to nie pomoże wyłącz Color group in user personal link czy jakoś tak. A jeśli to nie zadziała - zmień styl.

Edytowane przez Kogz
Opublikowano

Przebudowanie nie działa. Posiadam carbona którego sam modyfikowałem pod względem wyglądu. A ten Color group in user gdzie mogę znaleźć ? Na pewno nie mam zamiaru usuwać wszystkim ozdoby na nick i TD.

Opublikowano (edytowane)

Odświeżam @UP nic niestety nie poradziło mi nawet zmiana stylu by nie pomogła. Może coś w Hooku trzeba zmienić ?

Edytowane przez Orzech5543
Opublikowano

Już mi się udało :) Zainstalowałem te rozszerzenie personal group czy coś w tym stylu i je wyłączyłem. Udało się tylko brakuje mi kolorków :/

Link: 

silver-world.pl
Opublikowano

Ewentualnie Group Format też na jednym forum, na którym robię jest zainstalowane i problemów z kompatybilnością nie ma.

Specjalnie dwa podałem, bo nie wiedziałem, którego używasz :P. Ewentualnie coś źle domknąłeś dodając kolor grupie i temu tak jest. Pierwsze spróbuj zainstalować drugi hook.

Opublikowano

Niestety nadal to samo, teraz jak instaluje Top posters to nawet po włączeniu i wyłączeniu tych 2 rozszerzeń nadal są kolory a w innych już nie ma.

Opublikowano (edytowane)

Już naprawione :) jedna linijka była źle w Formatowaniu grupy :/ Dziękuje za chęć pomocy.

Edytowane przez Orzech5543
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.