Jump to content

Przygotowanie kodu html + css albo pelna konfiguracja "pages"

Recommended Posts

Posted

Moja testowa strona to: drbathroom.com. Potrzebowal bym, zebys skonfigurowal mi "pages", albo przygotowal jedynie kod html + css pod system newsow i artykulow, tak, żeby strona frontowa - a dokladnie to co jest pod grafika z latawcami, wygladalo podobnie do tego: https://fstoppers.com- z tym ze tytul ma znajdowac sie po prawej stronie zdjecia dla lepszej czytelnosci. Jednoczesnie chcialbym, zeby byla ewentualna mozliwosc zmiany tej strony w przyszlosci do ulozenia jakie jest tutaj: http://fotoblogia.pl

Czyli.... po lewej stronie ma znajdowac sie zdjecie dotyczace artykulu, a po prawej

- Nazwe rodzaju akrykulu
- tytul
- autora
- date publikacji
- poczatek artykulu tak zeby, ktos mogl zainteresowac sie tematem
- liczbe komentarzy
- ewentualne ikonki social media

Strona musi byc elastyczna (responsible?) dla roznych rozdzielczosci od desktop po mobile. Estetyka na telefony jest dla mnie wazna. Zdjecie z frontu moze byc tylko na froncie w artykule go nie bedzie. 
Przydal by sie rowniez jakis szablon z buttonem do uploadu itd.

Rozpoczalem taka wstepna konfiguracje tego pages, ale nie jestem pewien czy tobrze rozumiem ide tego systemu. Stworzylem oddzielne databazy dla kazdego rodzaju contentu i jak rozumiem potem mozna je dzielic na wspolne bloki.

Daj mi prosze znac jak Ty to widzisz oraz napisz mi mniejwiecej ile to bedzie kosztowac i kiedy bysmy mogli zaczac prace.

• przewidywany budżet: do uzgodnienia
  • kwota budżetu jest kwotą netto czy brutto. - brutto
  • przewidywany maksymalny termin zakończenia prac - mozliwie najszybciej