MrSkunik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Witam Posiadam swoje forum lecz mam problem z rejestracją chciałem dodać kod captacha no wiec zarejestrowałem sie u nich na stronie dodałem serwer otrzymałem key wpisałem go w dane pola ustawiłem KeyCaptacha no i zatwierdziłem i plik api wrzuciłem do ftp (nie wiem czy poprawnie) Lecz no nie wyświetla sie key captacha. Znów jak ustawiam drugi sposób na captacha wyświetla sie on ale nawet jak dobrze wpiszesz pojawia sie błąd Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić w czym twki błąd co zle zrobiłem ?
BeZiCoVeR Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Po pierwsze: usuń dane z recaptcha - po kij? Po drugie, jakie api? Ja sie nigdy z tym nie spotkałem w ipb ._. Po 3, czy ustawiłeś cms jako IPB i zastosowałeś się w pełni do poleceń? Bo tam to dopiero nic o plikach nie ma
McSkunik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Tzn tak na stronie Key Captach wszystko poprawnie zrb i na koncu dostałem pliki i nie wiem gdzie je wrzucić do ftp usunełem dane i tak poprawnie zastosowałem sie do tego
McSkunik Opublikowano 16 Czerwca 2016 Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jak ustawiłem KeyCaptcha to w rejestracji nie mam tego wgl
Rekomendowane odpowiedzi