Skocz do zawartości
"Idzie nowe..." - o zmianach i nie tylko ×
Przeniesienie zakupów z IPS Marketplace / Moving bought items from IPS Marketplace ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Shoutout zainstalowany, działa pięknie i ogólnie nie narzekam. Może poza jednym.

Brakuje mi w nim buttonów odpowiedzialnych za czyszczenie tego co aktualnie piszę, odświeżania, odklejenia go etc. Ogólnie to zamiast normalnie opisanych buttonów mam kwadraciki, które działają, ale nie są opisane. Shoutout jest na razie widoczny dla gości, więc można zobaczyć jak to wygląda, ale i tak wkleję:

0ed56f9a87aa0e7e.jpg

Zapewne da się to poprawić. Chyba, że mam przeinstalować? Nie chciałem tego robić żeby bardziej czegoś nie spieprzyć :)

Edytowane przez godfather

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Opublikowano
Shoutout zainstalowany, działa pięknie i ogólnie nie narzekam. Może poza jednym.

Brakuje mi w nim buttonów odpowiedzialnych za czyszczenie tego co aktualnie piszę, odświeżania, odklejenia go etc. Ogólnie to zamiast normalnie opisanych buttonów mam kwadraciki, które działają, ale nie są opisane. Shoutout jest na razie widoczny dla gości, więc można zobaczyć jak to wygląda, ale i tak wkleję:

0ed56f9a87aa0e7e.jpg

Zapewne da się to poprawić. Chyba, że mam przeinstalować? Nie chciałem tego robić żeby bardziej czegoś nie spieprzyć :)

Umiesc to w katalogu w ktorym masz polskie lokalizacje :(

lang_shoutout.rar

Opublikowano

Eh, szczerze to nawet myślałem o tym, że język mi się nie zgadza. Jak mówiłem, nie chciałem bardziej sobie namącić.

Dzięki za pomoc :)

"Przyjaciel zawsze powinien nie doceniać naszych zalet...

...wróg zawsze przeceniać nasze wady."

Don Vito Corleone

Dlaczego for, a nie forów? Nie daj się powielanym stereotypom.

† Będziemy bronić SB po kres naszych sił †

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.