Skocz do zawartości

Hosting dHosting.pl - 10% rabat! :-)

WSPIERAJ forum :)

hypex

Użytkownik
  • Zawartość

    110
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

3 Neutralna

Informacje o forum

  • Wersja
    IPS 4.2.x
  • Forum
    www.blackside.pl

Ostatnie wizyty

435 wyświetleń profilu
  1. Gdzie znajdę te ustawienia ?

    @DawPi Myslalem ze to jest wbudowane, nie wiedzilem ze to cos osobnego. Jak sie to nazywa ?
  2. Gdzie znajdę te ustawienia ?

    @insp, @DawPi to jakis dodatek ? bo tego nie mam w ACP.
  3. Witam, Pytanie może głupie, ale za cholere w polskiej wersji AdminCP za cholere nie umiem znaleźć ustawień: Pages -> Templates -> Category Articles -> entry Gdzie moge tego szukac? Pozdrawiam
  4. Problem z ACP

    Problem z javascript. Trzeba bylo podmienic pliki na ftp. Do zamkniecia
  5. Problem z ACP

    Naprawione
  6. @DawPi Prosze https://blackside.pl/topic/825-zamkniętysprawdź-się/?tab=comments#comment-4089
  7. Witam, Jak mogę usunąć obramowanie z obrazka ? Próbowałem dodawać w custom.css .post-body img, .post-body .tr-caption-container, .Profile img, .Image img, .BlogList .item-thumbnail img { padding: none !important; border: none !important; background: none !important; -moz-box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; -webkit-box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; box-shadow: 0px 0px 0px transparent !important; } Ale nie pomogło. Pozdrawiam.
  8. Problem z ACP

    Pomoc techniczna -> cos nie dziala poprawnie. I tam napisali ze „wyczyscilismy pamiec podreczna”
  9. Problem z ACP

    @aXen, @DawPiZrobione i nic nie pomogło. Problem polega na tym ze nie widze subfor tylko kategorie, nie moge tego rozwinąć, klikam na strzałke obok "Forum Głowne" i nic sie nie rozwija. Na poprzednim forum działało, przywróciłem je dzisiaj i sie takie klocki zrobiły. a gdy klikam "Move / Delete Content" (Strzałka po prawej stronie) to pokazuje mi się: Jeśli chodzi o to, to żadnej zakładki nie moge kliknąć, tak jakby była nieaktywna. Baza danych naprawiona i zooptymalizowana, cache opróżnione. Na innej przeglądarce tak samo.
  10. Problem z ACP

    Nie mogę edytować więc dołączam kolejny problem.
  11. Problem z ACP

    Witam, Po wgraniu backupu, mam problem z ustawieniami w ACP, wszystko fajnie dziala lecz problem wystepuje gdy chce zedytowac fora w ACP. Nic nie mogę aktywować. Jest jakiś sposób na to ? A tutaj nie mogę kliknąć w nic. Jedynie działa "Ustawienia forum"
  12. Problem po backupie forum

    Witam, naprawione. @DawPi Lecz mam problem, wszystko fajnie dziala lecz problem wystepuje gdy chce zedytowac fora w ACP. Nic nie mogę aktywować. Jest jakiś sposób na to ? A tutaj nie mogę kliknąć w nic. Jedynie działa "Ustawienia forum"
  13. Witam, Mam pewien problem z IPS, otoz raz juz przywracalem forum, wtedy pokazalo mi sie ze musze zaaktualizowac do najnowszej wersji, zaaktualizowalem i wszystkie problemy się naprawily, lecz teraz gdy musialem na nowo przywrocic, juz tak kolorowo nie ma. Strona główna jest, tylko po przeniesieniu plikow nie moge wejsc w panel logowania ani w zaden temat poniewaz wywala 404. Przykładowo dla login: Not Found The requested URL /login/ was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. dodam, ze po instalacji wszystko bylo ok. Tylko po wgraniu plikow sie cos powaliło. Do admin panelu moge się zalogować i tam nie widać zadnych błędów. WIęc tym bardziej nie wiem o co chodzi. Tworzylem na nowo baze danych, podpinalem i 0 poprawy. Jakies sugestie co moge zrobic jeszcze ? Adres: https://blackside.pl Pozdrawiam
  14. Instalujesz świeże forum Wrzucasz pliki forumowe które pobrałeś na PC Upload bazy na nowa maszyne W pliku conf_global.php edytujesz dane do starej bazy Gotowe.
  15. Pobieranie paczki IPS

    To lipa bo teraz nie zainstaluje forum, chyba ze zaaktualizuje licencje a na ta chwile nie bardzo bym chcial to robic.
×