Jump to content

PlayerEZ

Member
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

PlayerEZ's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done Rare
  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

  1. A konkretnie? Jak taki tag zdefiniować i jak go potem dodać do nazwy tematu?
  2. Jak mogę dodać kod html do nazwy tematu? Robię sobie narzędzie moderacyjne np. akceptacji propozycji, w odpowiedzi wstawia automatycznie ramkę informacyjną, że zaakceptowano wszystko fajnie. Natomiast chciałbym jeszcze aby do nazwy tematu dodawało taki "tag" typu jak temat ma nazwę np "Zmiana kolorystyki" to aby po użyciu narzędzia nazwa była (na zielono) [ZAAKCEPTOWANO] (spowrotem juz na bialo) Zmiana kolorystki, aby tylko tag był w kolorze. W polu "Dodaj na początku tematu" w szablonach moderacyjnych dodałem dla testu <strong style="color: green;">[ZAAKCEPTOWANE]</strong> Lecz ten HTML tam nie działa, bo efekt jest taki Używanie HTML jest włączone dla mojej grupy.
  3. Nie ma ikonki tylko na przeglądarce Safari, na reszcie jest, a wszystko jest ustawione
  4. Witam serdecznie, Jak mogę ustawić ikonkę forum pod wszystkie przeglądarki mobilne? Przykładowo na przeglądarce chrome jest ikonka karty okej taka jaka ustawiona w opcjach forum, natomiast np. w przeglądarce Opera Touch ikonka jest pusta biała strona (1 od lewej) jak widać na screenie
  5. Dodatkowo da się zmienić hasło oraz maila na inne, da się to zabezpieczyć, aby nie trzeba było zakładać oddzielnego konta np. o nazwie Support?
  6. Witam serdecznie, Dzisiaj postanowiłem przetestować opcję usuwania "założyciela" forum i okazało się, że da się takie konto usunąć, a więc pytanie brzmi. Da się zablokować usuwanie konta nadać mu specjalne permisje, aby do takich sytuacji nie dochodziło?
  7. Dziękuję wszystkim za pomoc, działa dobrze z wersją spolszczenia 10.0.5.
  8. Wgrałem spolszczenie https://forum.invisionize.pl/forum/216-ogólny-support-ips4/ na wersję 4.5 i w zasadzie wszystko jest w porządku. Kilka rzeczy było nieprzetłumaczonych, to co się dało to przetłumaczyłem za pomocą narzędzia "Szybkie tłumaczenie". Natomiast problem jest w tym, że niektórych rzeczy nie da się tym przetłumaczyć, w pliku .xml spolszczenia klucze są poprawne, wszystko wydaje się być okej. Jednakże jeśli otrzymam np wiadomość to dostaję powiadomienie "You have a new personal message", to samo z kilkoma wiadomościami. Następnie w widżecie "Nadchodzące wydarzenia" po odświeżeniu strony nazwa miesiąca jest po polsku "Maj", a po sekundzie zmienia się na angielskie "May", to samo z innymi miesiącami i prawdopodobnie to samo dotyczy tej notyfikacji o wiadomościach. Coś po prostu nadpisuje tłumaczenie, dla pewności usunąłem nawet język US, lecz to nic nie dało. Co może być przyczyną?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.